FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a speriat Liga 1: „Atât îi mai trebuie și sigur ia campionatul”

FCSB este prima în Liga 1 după 15 etape
FCSB este prima în Liga 1 după 15 etape

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 17:59 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 18:54

Ioan Andone (60 de ani), președintele clubului FC Voluntari, crede că FCSB va lua campionatul dacă va mai efectua două transferuri în această iarnă.

Echipa lui Gigi Becali a încheiat turul pe prima poziție, având un avans de două puncte față de CS Universitatea Craiova, însă are nevoie de întăriri pentru a deveni favorită certă la titlu, crede Ioan Andone. Posturile deficitare în opinia acestuia: fundaș dreapta și fundaș central.

Ioan Andone: „FCSB n-a mai arătat așa de bine de ani de zile”

„Cu încă două transferuri în apărare, nu doar că e favorită, dar FCSB sigur poate lua acest campionat. Radunovic e un jucător bun, dar şi pe partea dreaptă mai văd pe cineva. Le-ar mai trebui un jucător. Creţu e o soluţie, dar mai au nevoie de un transfer.

În plus, cei de la FCSB au nevoie şi de un fundaş central. Când echipa pierde, pierde din cauza fundaşilor centrali. Ei au echipă de titlu, clar. Indiferent de ce formulă folosesc, că joacă fără vârf, că joacă vârf fals, că joacă cu Sergiu Buş, cei de la FCSB au lot de titlu. Nu a mai arătat echipa aşa de bine de ani de zile”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

În dreapta apărării, FCSB îl are doar pe Vali Crețu, în timp ce în centrul defensivei, Toni Petrea are doar două soluții: Andrei Miron și Iulian Cristea.

15 goluria încasat FCSB în turul campionatului, în tot atâtea meciuri. Toate celelalte echipe de pe locuri de playoff au apărări mai bune!

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dennis Man, reacție categorică după anunțul lui Gigi Becali: „Atât vrea pe mine? E mult!”

Gigi Becali se vede cu titlul în brațe » De ce exultă patronul de la FCSB: „Asta se va întâmpla în primăvară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  02 Ianuarie 2021, 10:38
Postat de Calin Pintea pe 01 Ianuarie 2021, 19:28

Steaua, cea mai buna și iubita echipa din România, este oricând favorita in fata oricui in campionatul intern! Steaua a fost este și va fi cea mai importantă echipa din țara, in pofida atacurilor mârșave declanșate de cazarma anacronica! Trebuie sa fi ignorant total sau nepurtator de neuroni ca sa afirmi ca Steaua e favorizata de arbitrii sau de diverse prietenii din liga a I-a! Steaua pierde de 5 ani titlul (epoca burleana) din cauza cooperativelor nesimțite de play-off și a fluierașilor smecheri, iar nataraii aiureaza, înșira baliverne ieșite din ura lor bolonavicioasa! Ridicol, respingător!

Vb de liga 4 !Steaua nu joaca in liga 1 fraiere!

dansy
dansy  •  02 Ianuarie 2021, 10:37

Dacă le dam jos punctele furate cu Dinamo și Voluntari ( cel puțin)sunt pe locul 3.Așa este corect mai Ziariștilor!Arbitrje incredibile pro fcsb!

dansy
dansy  •  02 Ianuarie 2021, 10:36

Dacă le dam jos punctele furate cu Dinamo și Voluntari ( cel puțin)sunt pe locul 3.Așa este corect mai Ziariștilor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează