FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPE

MM Stoica, impresionat de rivala din Liga 1: „Ce forță! Nu sunt întâmplătoare rezultatele”

Mihai Stoica, la Orange Sport
Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 08:28 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 09:10

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, o vede pe Sepsi OSK drept o echipă „cu mare forță ofensivă”. Covăsnenii luptă cu vicecampioana României pentru un loc în play-off.

Sâmbătă, Sepsi OSK a obținut o victorie uriașă la Pitești, 5-0 cu FC Argeș, echipă pe care în tur o învinsese cu 4-0! Rezultatul de sâmbătă a fost al doilea cel mai mare succes din acest sezon de campionat după un 7-0 administrat celor de la FC Botoșani tot de către Sepsi OSK.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, echipă pe care covăsnenii au depășit-o în clasament după victoria de ieri, a lăudat jocul ofensiv al formației pregătite de Bergodi.

Cristina Neagu iese la atac după eșecul cu Țările de Jos: „Am luptat nebunește, sunt mândră de colegele mele! Dar nu am înțeles un lucru”
EURO 2022
Cristina Neagu iese la atac după eșecul cu Țările de Jos: „Am luptat nebunește, sunt mândră de colegele mele! Dar nu am înțeles un lucru”

Mihai Stoica, impresionat de rivala Sepsi OSK: „Mare forță ofensivă”

„Ar trebui să vorbim puțin despre Sepsi. De când l-a transferat pe Safranko, după perioada de care acesta a avut nevoie pentru a se pune la punct fizic, joacă cu doi atacanți de careu, Safranko și Rondon. Și variantă de rezervă la oricare dintre ei este Tudorie.

Cine marchează (n.r. - cu FC Argeș)? Două penalty-uri, și cei 3 atacanți, care conlucrează perfect la golul 3, pasă Safranko pentru Rondon. Rondon nu te iartă, chiar dacă are 36 de ani.

Este o echipă cu o mare forță ofensivă, nu sunt întâmplătoare rezultatele astea, victoriile astea la proporții cum nu a mai reușit nimeni în campionat”, a afirmat MM Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica a găsit și puncte slabe la Sepsi OSK

„Dar și Sepsi are problemele sale. Niczuly a demonstrat ceva nesiguranță. I-au dat banderola, au încredere în el. E portar cu un joc de picior extraordinar, dar nu are talie...

Este importantă și revenirea în formă a lui Ștefănescu. Este o echipă echilibrată, cu lot bun, dar cu ceva probleme în zona defensivă, cel puțin așa percep eu”, a mai spus oficialul de la FCSB.

Sepsi OSK ocupă momentan locul 7 în Liga 1, cu 22 de puncte. Victoria cu FC Argeș a fost prima în campionat după 4 înfrângeri la rând. FCSB este pe 8, cu 20 de puncte, dar și 3 meciuri în minus față de Sepsi.

Mai multe știri din Liga 1: 

Acțiunea care l-a lăsat mască pe Rădoi: „Mă minunez de unele faze!” + cum își va răsplăti elevii: „Cu drag și bucurie!”

A găsit modelul ideal pentru FCSB chiar în Liga 1: „Așa ceva și-ar dori Gigi Becali”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  06 Noiembrie 2022, 10:22

Cand va veti opri sa promovati *** unui club ce isi da cu parerea despre altii? Nu v’ati saturat de acest ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează