FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Premieră pentru Liga 1 » Meciurile se văd online și în străinătate

Liga 1 va fi transmisă în toate țările din lume
Liga 1 va fi transmisă în toate țările din lume

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 16:19 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 17:14

Liga 1 se va vedea online în acest sezon și în străinătate, o premieră pentru campionatul din România.

Spre deosebire de anii trecuți, când meciurile se puteau fi urmărite pe net numai pe teritoriul României, Liga 1 va fi disponibilă online și în străinătate. Partidele vor fi transmise și pe platforma PrimaPlay.ro a grupului Clever, care transmite în România Liga 1 pe canalele Look Sport.

Prețul unui abonament este de 29,99 lei pe lună, iar site-ul poate fi testat gratuit timp de 7 zile. Poate fi accesat de pe toate platformele: telefon, PC, laptop, televizor smart, tabletă.

Pe lângă Liga 1, pe noua platformă vor fidifuzate meciuri din Liga 2, Cupa României, La Liga, curse de Formula 1 și Moto GP, turnee de tenis ATP 250, dar și cupele europene și campionatele europene și mondiale din handbalul masculin și feminin.

Din 15 iulie vrem se oferim românilor platforma PrimaPlay cu acces la competițiile sportive ale canalelor Look Sport și la emisiunile preferate ale Prima TV. Extinderea în zona de online este un pas important în dezvoltarea Grupului Clever iar PrimaPlay cu siguranță va aduce plus valoare în piața online din România care se află într-o continuă evoluție. Prin această lansare, canalele grupului (Prima TV, LookSport+, LookSport, LookSport 2, LookSport 3, Profit TV, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est) vor putea fi urmărite în direct oricând, oriunde, pe baza unui abonament lunar.
-Adrian Tomșa, managing partner al Grupului Clever

Reacția deținătorului de drepturi din Liga 1:

Ne bucurăm să anunțăm că, în premieră, românii din diaspora vor avea acces la fotbalul românesc din Liga 1 și vor putea să urmărească meciurile echipelor preferate din orice colț de lume. Platforma PrimaPlay, dezvoltată de Grupul Clever, partenerul EAD pe Liga 1 și alte competiții sportive, este prima platformă unde fotbalul românesc va putea fi văzut, în condiții sigure și legale, de către orice iubitor al fotbalului românesc din întreaga lume.
Orlando Nicoară, director general EAD

Citește alte știri din fotbalul din Liga 1:

Întrebat de FCSB și CSA, Săpunaru a izbucnit la conferința de presă: „N-am văzut să retrogradeze Steaua! Cine permite așa ceva?”

MM, scuze după ce l-a ironizat pe Chipirliu: „N-am fost prea inspirat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  17 Iulie 2021, 12:30

S-a mai văzut și sezonul 2019-2020 pe youtube; nu e o premieră.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  16 Iulie 2021, 18:12

Serviciul este restrictionat geografic. suntem in 2021 si inca mai dai peste restrictii de genul. Mi-as face abonament cu mare drag daca s-ar sesiza cineva! Si Nu . nu vreau sa folosesc VPN.

liberec2_0fcsb
liberec2_0fcsb  •  16 Iulie 2021, 17:50

Acum ne facem de ras in fata tuturor nu era suficient doar in tara.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează