FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Liga 1 prinde la jucătorii cu nume » Un fotbalist cu peste 200 de meciuri în Serie A va juca în România

Obodo, dreapta privindu-l pe Quagliarella
Obodo, dreapta privindu-l pe Quagliarella

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 22:03

Liga 1 a început să adune mai multe nume importante din fotbalul mondial, ultimul dintre acestea pare să fie Christian Obodo.

Obodo, 31 de ani, e mijlocaș defensiv și a fost testat de Adrian Falub, antrenorul Concordiei Chiajna, în amicalul pe care echipa ilfoveană l-a avut împotriva lui USD Corato, scor 6-0, anunță Digi.

Fotbalistul nigerian are peste 200 de meciuri în Serie A, acolo unde a evoluat pentru Perugia, Fiorentina, Udinese și Lecce. De-a lungul carierei Obodo a mai trecut pe la Torino, Dinamo Minsk, Olhanense și Skoda Xanthi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Ianuarie 2016, 23:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*** In Pecenegia nu vine nimeni pentru simpul motiv ca tzara Penegilor e brutal de saraca . Eu va spun asta de 12 ani de zile aici . E atit de saraca cind insusi in capitala ardealului avioanele se rastoarna pe pista de aterizare . In decurs de un an de zile trei segmente de auostrada sau surpat .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultimulcaine
ultimulcaine  •  19 Ianuarie 2016, 22:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai Haz nebunule...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează