FOTBAL  »  Superliga  »  ULTIMA ORĂ

Liga 1 se suspendă!? CFR Cluj, prima reacție: “Să oprim meciurile URGENT! Ce, așteptăm să ne infectăm?”

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 18:47

Marian Copilu, președintele CFR-ului, insistă că liga trebuie suspendată acum, nu după etapa asta, când e convins că măsura va apărea din cauza pandemiei de coronavirus. 

El atrage atenția că nu e nevoie de îmbolnăvirea unui fotbalist pentru stoparea competiției CFR s-a baricadat înaintea meciului cu FCSB, doar angajații clubului mai au voie în zona stadionului și a birourilor, o arie care era deschisă de obicei pentru oricare suporter sau ziarist. 

De teama coronavirusului, oficialii campioanei s-au izolat și cer oprirea campionatului acum! Marian Copilu, președintele vișiniilor, anunță că va fi stopată oricum competiția după etapa aceasta și insistă că n-ar trebui să se mai joace nici în weekend. 

- Domnule Copilu, de ce spuneți că trebuie oprită competiția? 
- Pentru că sunt riscuri prea mari pe care le suportă mulți oameni: deplasări cu avioane, cazare în hoteluri. Oricum, jucătorii nu mai pot fi concentrați la fotbal în contextul acesta, primesc și ei vești despre ceea ce se petrece. Și mai e un risc: echipele să nu mai poată reveni în localitățile din care provin, în cazul în care vor fi închise orașele! O măsură care e posibilă! 

"Toți se gândesc la coronavirus. Să oprim Liga 1 acum! De ce să mai riscăm?"

- O interdicție menită să reducă riscurile există deja, se dispută meciurile fără spectatori. 
- Da, dar e penibil să joci cu tribunele goale! Competiția trebuie oprită acum sau cât mai curând e posibil! De ce trebuie să ajungem în situația ca vreun sportiv să fie infectat și abia atunci să luăm măsuri? 
 

- Ideea dumneavoastră e să fie suspendată Liga 1 acum sau după etapa asta?
- Oricum campionatul va fi oprit, cu siguranță, de săptămâna viitoare! De ce să mai riscăm pentru încă o etapă? Ca să fie și mai clar: noi vom juca acasă, deci n-o să călătorim cu avionul, nu avem de suportat ceea ce vor avea de suportat alte echipe. 

- Așa cum e FCSB. 
- Da, FCSB va călători la Cluj cu avionul. E un risc!

UPDATE Mai mulți suspecți de coronavirus au fost băgați în carantină la stadionul din Giurgiu » Cum au vrut să păcălească autoritățile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (182)
planetfun
planetfun  •  12 Martie 2020, 09:07

Hai mai bine sa-i declaram campioni si sa inchidem editia asta de campionat.

potera
potera  •  12 Martie 2020, 01:00

De ce vor cei de la cfr să se întrerupă campionatul? Simplu, Steaua a început să joace și cum cooperativa play-off scârție, hai să întrerupem campionatul...

noname999
noname999  •  12 Martie 2020, 00:32
Postat de foxy pe 11 Martie 2020, 22:20

Ba,nea Prahova,cand apare `jeneralul`, mai vb!Sa fii de fata!Acum, mergi la croitor sa-ti faca alt sac, ca-ti curge ceva din el...Or fi literele din cartea de gramatica?...

Foxy, cel mai prost oltean in viata!

Vezi toate comentariile (182)
Comentează