FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

3 pentru un titlu » Casele de pariuri au stabilit cotele pentru noul sezon al Ligii 1

Articol de , - Publicat marti, 05 iulie 2022 07:19 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 09:15

CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova sunt din nou principalele echipe din Liga 1 care se vor lupta pentru supremație și în noul sezon ce debutează vinerea viitoare, în opinia caselor de pariuri.

Cantonamentele s-au încheiat, transferurile continuă să curgă, antrenorii și-au pregătit tactica și le-au "predat" jucătorilor ultimele secrete. Vom avea și-un campionat aparte, primul cu sistemul de arbitraj video.

 Clujenii domină de cinci ani campionatul intern și au în continuare cea mai mică cotă să câștige titlul. Casele de pariuri au publicat șansele pentru noul sezon, iar echipa lui Petrescu are 2,30. 

Cei de la FCSB vin din nou pe locul doi, cu 3,20, dar Florinel Coman spune că nici nu vrea să audă de un nou titlu pierdut. 

„Nu putem să vorbim despre titlu încă de acum, dar trebuie să începem cu victoriile din prima etapă. Apoi să câștigăm fiecare meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, aşa că nu ne mai permitem lucrul acesta. Avem un program foarte bun şi în campionat, chiar dacă meciul cu U Cluj din prima etapă va fi foarte greu, dar trebuie să-l câștigăm", spune atacantul de 24 de ani.

CFR Cluj a tăiat bugetul pentru salariile jucătorilor » Un singur contract a rămas neschimbat și conține bonusuri uriașe
CFR Cluj
CFR Cluj a tăiat bugetul pentru salariile jucătorilor » Un singur contract a rămas neschimbat și conține bonusuri uriașe

Florin Tănase versus restul lumii

CFR și FCSB se luptă și pentru titlul de cel mai bun marcator. Debeljuh și Betancor au aceeași cotă (3,50) să pună mâna pe „gheata de aur", dar concurența e acerbă cu Florin Tănase, principalul favorit, cu cota 2,50. Fără să ignore trofeele individuale, Tase se gândește mai mult la titlu, pe care nu l-a câștigat niciodată de când a venit la FCSB.

„Nu am câștigat niciodată titlul, dar am fost aproape de două ori. Și acum am fost foarte aproape, probabil că și anul trecut am fi avut o șansă mare dacă nu ni s-ar fi accidentat câțiva jucători importanți. Așa a fost să fie, sper ca în sezonul viitor să câștig și eu primul titlu", spune golgheterul ultimelor două ediții de campionat.

În horă pentru play-off

Evident, cele trei echipe cu șanse la titlu sunt principalele favorite și la intrarea în play-off. 

Pentru celelalte 3 locuri din Top 6 pariorii văd o bătălie interesantă. Rapid (2,40) are a patra șansă să prindă play-off-ul, urmată de Farul (3,00) și Sepsi (3,50). Cotele caselor de pariuri nu-i dau însă liniște lui Adrian Mutu, care are un start infernal de program în Liga 1.

„Un debut de foc. Nu numai că întâlnim, în prima etapă, campioana României, dar avem și derby-ul așteptat de toți rapidiștii cu FCSB și după aia U Craiova. Deci avem, practic, echipele care s-au clasat pe primele trei locuri în sezonul trecut în primele 3 etape. 

Și apoi cu Argeș, urmat de Petrolul, alt derby. Avem 4 derby-uri în primele 5 etape. Sincer, nu este cel mai fericit debut al nostru, probabil e cel mai greu debut al lui Rapid din toate timpurile. Dacă avem puterea de a găsi concentrarea și puterea fizică, putem obține și puncte în primele etape", sună concluzia „Briliantului".

1,85este cota caselor de pariuri ca Rareș Ilie, perla celor de la Rapid, să marcheze peste 7,5 goluri în ediția de campionat ce va începe pe 15 iulie

Cine câștigă Liga 1 în opinia caselor de pariuri

CFR Cluj2,30
FCSB3,20
CSU Craiova7,00
Rapid25,00
Farul25,00

Cine ajunge în play-off în opinia caselor de pariuri

CFR Cluj1,02
FCSB1,03
CSU Craiova1,22
Rapid2,40
Farul3,00
Sepsi3,50

Cine iese golgheterul Ligii 1

Florin Tănase (FCSB)2,50
Gabriel Debeljuh (CFR Cluj)3,50
Jefte Betancor (CFR Cluj)3,50
Elvir Koljici (CSU Craiova)8,00
Andrei Ivan (CSU Craiova)8,00

Cine va avea cel mai bun atac

FCSB2,20
CSU Craiova3,20
CFR Cluj3,50
Rapid12,00
Sepsi12,00

Cine va avea cea mai bună apărare

CFR Cluj1,85
FCSB3,50
CSU Craiova4,50
Rapid10,00
UTA Arad10,00

Cine retrogradează direct în Liga 2

U Cluj1,85
CS Mioveni2,10
Chindia2,20
Hermannstadt3,00
Petrolul3,50

Cine va câștiga Cupa României

CFR Cluj4,00
FCSB4,50
CSU Craiova7,00
Rapid15,00
Farul20,00

VIDEO Totul despre Pyunik - CFR Cluj

Citește și:

Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV

FCSB și restul lumii » Pe cine preferă fanii dintre echipele desprinse din cele 4 mari cluburi de tradiție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
stefan..
stefan..  •  05 Iulie 2022, 22:31

Va fi omologata o noua sintagma: "Gigi- Mangafaua, a opta oara?!..." : ))) Succes, CFR!

irr78
irr78  •  05 Iulie 2022, 13:01
Postat de vasileroaita pe 05 Iulie 2022, 10:28

Tanase e simpatic! Spune ca a fost foarte aproape să câștige titlul acum. La 14 puncte dupa sezonul regulat si cu sprijinul masiv al arbitrilor e chiar foarte aproape!!!

Lasa ca e bine..daca nu ne taiau punctele,play off ul nu se juca..anyway,e bine ce zice dl de la fecefecesebeu..acum cand erau la 14 puncte distanta si erau aproape,era sansa vietii lor,cat p' acii..iti dai seama ce "aproape" o sa fie anul asta cand dupa 30 de etape,vom avea plus 45 de puncte..acum suntem puternici si stiu si bolovanii de la fc gazde..gata cu joaca si vacanta..ii vom administra niste batai epice,acel 4-1 din gruia este doar un spoiler din ce urmeaza..tanase sa te bucuri,daca tu la 14 puncte ai fost aproape,asta e..niciodata nu vei mai fi asa aproape..ca anul asta cu VAR,nu intrati nici in play-off..parafrazandu l pe marele filosof lovin,fost agitator la bekali,in cazul bricheta..fecefecesebeu nu va mai fi campioana ever....

roaitavasile
roaitavasile  •  05 Iulie 2022, 10:36
Postat de vasileroaita pe 05 Iulie 2022, 10:28

Tanase e simpatic! Spune ca a fost foarte aproape să câștige titlul acum. La 14 puncte dupa sezonul regulat si cu sprijinul masiv al arbitrilor e chiar foarte aproape!!!

Fara meditatii, în timpul vacantei de vara, nu te văd trecând treapta la anul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează