FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Semn rău pentru Craiova lui Rotaru » De ce oltenii au pierdut deja „trenul” titlului

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 08:11 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 09:42

CS Universitatea Craiova e la 19 puncte de liderul CFR Cluj după 18 etape. Niciodată, în precedentele sezoane când s-a bătut la campionat, n-a avut un handicap atât de mare de recuperat. Chiar și atunci a ratat trofeul.

Oltenii s-au întors de la Botoșani cu o remiză (2-2) care-i ajută să rămână la același nivel cu adversarul de luni și cu Farul în duelul pentru locurile de play-off. Dar în lupta la titlu e fix cât o frecție la un picior de lemn. Laurențiu Reghecampf nu vrea să renunțe, verbal, nici jucătorii. 

Însă statisticile și jocul echipei spun că Universitatea a ieșit deja din cursă.

Raed Arafat a anunțat relaxarea restricțiilor pe teritoriul României! Ce se întâmplă cu evenimentele sportive
Restricții
Raed Arafat a anunțat relaxarea restricțiilor pe teritoriul României! Ce se întâmplă cu evenimentele sportive

Adevărată prăpastie

În precedentele două sezoane, când s-au numărat, de asemenea, printre favoriți, juveții nu s-au aflat niciodată la o asemenea diferență față de lider după 18 etape, ca acum: 19 puncte! Au fost doar 4 în 2019/2020 și 6 în 2020/2021. Chiar și așa, alb-albaștrii au ratat trofeul!

Însă acum, între ei și lider s-a căscat o adevărată prăpastie. Incomparabil mai dificil de redus, până și în cazul înjumătățirii punctelor, atâta vreme cât celelalte favorite, CFR și FCSB, câștigă pe bandă rulantă și când joacă prost. 

Președintele Sorin Cârțu a recunoscut-o,într-o intervenție la Pro X: „Posibilitățile de a mai recupera se diminuează cu fiecare etapă care trece".

SezonulLoculPuncteDistanța de lider (p)Poziția finalăCampioana
2019/202043142CFR
2020/202133563CFR
2021/202242919??

Laurențiu Reghecampf: „Ne sperie orice"

CSU are și numeroase probleme. Iar Reghe le-a devoalat în toată „splendoarea" lor, după 2-2 cu FC Botoșani.

„Am pierdut singuri două puncte, am făcut greșeli mari, mai ales în apărare. Nu mai avem cum să continuăm așa. Aștept mai mult de la jucătorii noștri. Ne speriem și de un minipresing! Trebuie să avem mai multă responsabilitate și curaj să jucăm fotbal. Să avem posesie, curaj. Nimeni nu ne ia capul, dar facem greșeli foarte mari, nu marcăm când avem ocazii foarte mari. Ratăm și penalty. 

E păcat, pierdem puncte și numai noi suntem vinovați. N-am întâlnit până acum nicio echipă care să ne pună la perete și să ne bată, numai noi suntem de vină. Nu e normal să conduci în asemenea hal jocul și totuși să intri cu 1-2 la pauză". 

Obiectivul rămâne câștigarea titlului. Cât avem șanse matematice, luptăm
 -Laurențiu Reghecampf, după 2-2 la Botoșani

Suntem niște proști că nu am profitat de acel penalty. Trebuie să fim și noi mai concentrați. Avem o echipă bună, un lot bun, un antrenor ambițios, care vrea multe. Depinde de noi, jucătorii, să dăm totul pe teren. Repet, suntem niște proști că pierdem puncte atât de ușor. Nu mai e loc de greșeală, trebuie să batem la Voluntari 
- Paul Papp, fundaș CSU Craiova

VIDEO Ion Crăciunescu, scandalizat de prezența lui Kyros Vassaras în fruntea CCA: „Să plece!”

Citește și: 

Sorin Cârțu se driblează singur! A vrut să atace FCSB, dar a ieșit complet invers: „Voi ziceți că fac eu aluzii...”

ANALIZĂ GSP Bilanț neverosimil: câte greșeli au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
caravela
caravela  •  08 Decembrie 2021, 20:31
Postat de legio.sud pe 08 Decembrie 2021, 15:37

Tu vorbești , milogeala !

si-a suparat stapanul, nu-i mai finanteaza , n-o sa mai scrie nici el pe gratis mult timp, oricum face eforturi sa scrie cate un rand.

relu1250
relu1250  •  08 Decembrie 2021, 16:28

Pai,doua petarde le-a adus chiar Reghe si rezulta ca,nici el e mai breaz.

legio.sud
legio.sud  •  08 Decembrie 2021, 15:40
Postat de robotucigas pe 08 Decembrie 2021, 11:08

Aduceți la Craiova ce vrea Reghe si mai scutiți-me cu jucători au fost cumpărați. Pai nu este vina lu Reghe ca a-ți adus toți ratați la Craiova. Eu nu înțeleg de ce nu l-ați format pe Bărbuț ca mijlocași. Multe găselnițe se puteau face, dar ați preferat sa aduceți alți mai prosti in locul lor la Craiova. Asta este adevărul la Craiova. Nu sunt cu adevărat profesioniști. Uni urla ca au fost glorii ale Craiovei, altul care trebuie sa găsească jucătorii spune ca a făcut echipă la CFR. Si sa nu uităm de uni jucători care au fost aduși de milă inapoi. Au jucat un an fără sa joace bine. Cuma au legat 2-3 pase merg la interviu si spun ca vor afară. De asta Craiova nu poate lua campionatul. Astia vin doar sa se relanseze z ii doare in cur de acest club. Eu am spus ca si cu Reghe avem fata de maxim locul 3. Trebuie investiți, si fără vânzări ca acuma. Ai vândut anual căpitanul, cel mai bun jucător. Pai va dați cu seama ca cel mai bun jucător acuma este cel mai prost din ultimi ani din echipă? Spune multe, nu! Iar iei o dau lângă cu campionatul. Faceți echipa compatibilă, aduceți persoane la care se cunosc la jucători, aduceți doar ce se poate adaptam hai sa greșim cu 1 jucător si 4 buni. Dar dacă noi dăm bani la Botoșani si astia isi aduc de afară cu foametea in gat. Normal ca te bat!

RESPECT foarte adevărat !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close