FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ VIDEO

Un conducător din Liga 1 se revoltă: „Cum să plătim noi?! Vine ANAF-ul și te arde!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 10:15 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 10:25

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a vorbit despre introducerea VAR în Liga 1 și despre conflictul dintre FRF și LPF, privind finanțarea și managementul proiectului.

Oficialul oltenilor nu este de acord ca LPF și echipele din Liga 1 să achite suma necesară, 550.000 de euro, și este sigur că dacă ar face asta, cluburile ar avea probleme legale.

„Nu ai cum să plăteşti tu pentru pregătirea arbitrilor. Cum să plătești pentru ceva ce nu îţi aparţine?! Te ceartă ANAF-ul@ Vine ANAF-ul şi te arde! Distrugi nişte bani din bugetul tău, cu altă destinație. Cum o explici?

Directivele FIFA pentru VAR spun clar că inițiatorul proiectului de implementare al VAR-ului, trebuie să fie din partea organizatorului de competiţie.

Am putea face multe. Noi ar trebui să fim mai uniţi şi să ne impunem punctul ăsta de vedere. În fond, suntem foarte mulţi din Liga 1 care am votat Burleanu”, a declarat Sorin Cârțu la TV Telekom Sport.

VIDEO „Mergem peste președintele Burleanu să discutăm despre implentarea VAR! Toți vrem asta în Liga 1"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ar fi lovitura anului! Dan Petrescu ar putea reveni rapid în Liga 1: 50.000 de euro pe lună și contract pe 2 ani și jumătate

Scandal în direct între Vali Moraru și impresarul care i-a pus clauze incredibile unui jucător: „Poate și tu vorbești prostii ” vs. „Vorbim în particular”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close