FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Liniștea de la Botoșani s-a încheiat Diego Fabbrini nu mai e susținut de conducere, care trimite săgeți și spre Florin Manea: „El nu e impresarul jucătorului”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 14:45

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, e foarte supărat pe evoluțiile lui Diego Fabbrini (28 de ani), jucător care a avut mai multe oferte în iarnă, dar care a decis să rămână în Moldova.

Omul de afaceri susține că nu mai are răbdare cu mijlocașul italian și i-a reproșat câteva chestii impresarului Florin Manea, care-l reprezintă pe jucător.

„Florin Manea nu e impresarul lui, pentru că trebuie să fii înregistrat la Federaţie, el e intermediar. Fabbrini rămâne la Botoşani dacă vrea fotbalistul, nu el (n.r. - Florin Manea). Eu nu pot să fac o explozie salarială, dacă jucătorul nu e ce trebuie. După ultimele meciuri, nu l-aş mai ţine. Randamentul echipei nu e OK. Jucătorul rămâne dacă vrem noi, impresarul nu are nicio putere, nu el decide.

Vrem să vedem dacă e rentabil sau nu să-l mai ţinem. Am avut dubiile astea mereu, pentru că are o contribuţie asupra echipei, dar cel mai important e dacă fac un efort financiar să văd dacă-l vând mai departe. Azi mă tem că dacă joacă la fel, nu-l mai ia nimeni, pentru că pe salariu mare nu-l ţin, dar mă tem că nu e ce caut eu. Am insistat să joace, i-am făcut atmosferă bună, pentru ca el să joace. Nu are salariu mare, doar că el trebuie să joace fotbal", a declarat Iftime la ProSport LIVE.

5.000 €
pe lună primește Fabbrini la FC Botoșani

11 formații
sunt în CV-ul fotbalistului: Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Oviedo și FC Botoșani

1
prezență are fotbalistul de 28 de ani în prima reprezentativă a Italiei

 Citește și:

Prima reacție a lui Claudiu Belu după transferul la FCSB: „Nu mai fumez” + Ce salariu va avea și cât a luat la semnătură

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  19 Martie 2019, 20:23

Fabbrini nu mai pune osul pentru ca stie ca nu va mai continua la Botosani. Nu mai are miza si risca doar o accidentare, iar el e profesionist. Cine a trebuit sa-l vada l-a vazut si probabil are deja aranjat ceva. Daca nu are, nu-i problema, e peste ce exista la noi in prima liga, deci va avea oferte

valii_sv
valii_sv  •  19 Martie 2019, 19:20

Cel mai util,langa Nistor , ar fi Gorobsov de la Chiajna ! Pe Fabrini il vad in spatele lui Montini , binenteles daca ii vine mintea la cap lui Rednic si il pune pe italian acolo unde ii este locul !

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  19 Martie 2019, 18:31
Postat de bogdany8 pe 19 Martie 2019, 17:17

ia vezi Rednic, poate poti sa-l aduci pe Fabbrini, daca are la botosani salariu de 5.000 de euro, ganditi-va ca atat castiga poate Atmane , este exact ce ne trebuie Fabbrini, acolo cu Nistor ar fi servantii cu ultima pasa.

5000 ii da Fc Botosani, dar el e imprumutat din liga secunda din Anglia, iar aia ii platesc restul de bani(40000 pe luna). Din vara ar deveni liber si e greu de crezut ca ar accepta mai putin de 30-35 mii pe luna, iar noi nu avem bani astia si chiar daca am avea nu se merita.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează