FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

VIDEO Scandal la Lipova » Agresat și luat pe sus de 4 bodyguarzi pentru că a afișat un mesaj anti-Meszar: „Îi dau în judecată! Nu mai pot să mișc mâna”

Un fan UTA, luat pe sus de 4 bodyguarzi după ce a afișat un mesaj anti-Meszar
Un fan UTA, luat pe sus de 4 bodyguarzi după ce a afișat un mesaj anti-Meszar

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 17:59 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 18:57

Scandal la meciul de Liga 3 dintre CS Șoimii Lipova și Poli Timișoara 2-1, desfășurat sâmbătă seara. Un fan al echipei UTA a fost luat pe sus de 4 agenți de pază, după ce a afișat pe gard mesajul „UTA liberă”, unul adresat conducerii clubului arădean, în frunte cu Alexandru Meszar.

Sâmbătă seara, un conflict a izbucnit la meciul de Liga 3, seria 8 dintre CS Șoimii Lipova și Poli Timișoara. 

Un suporter al echipei UTA s-a deplasat la Lipova, oraș aflat la aproximativ 30 de kilometri de Arad, și a afișat pe un gard mesajul-manifest „UTA Liberă”, prin care o parte a fanilor contestă conducerea clubului, în frunte cu Alexandru Meszar.

VIDEO. Un fan UTA, luat pe sus de 4 bodyguarzi după ce a afișat un mesaj anti-Meszar

În acel moment, un grup de 5 angajați ai firmei de pază de la stadion s-au apropiat de bărbatul respectiv, iar patru dintre aceștia l-au agresat și l-au îndepărtat de lângă afiș. Agenții de pază l-au luat pe sus, în timp ce el se zbătea.

Faza a fost filmată de o persoană aflată în tribune. „Hai că vă filmez! Uite cum face, ca să vadă țara! Bă, dar lăsați-l în pace, bă!”, strigă bărbatul cu camera. 

Videoclipul a fost publicat pe un grup ai susținătorilor clubului din Arad, iar în secțiunea de comentarii și-a făcut apariția chiar bărbatul din video, care a anunțat că îi va acționa în instanță pe agenții de pază:

Îi dau în judecată că și-au depășit atribuțiile! Nu mai pot să ridic mâna să mănânc”.

Galeria e în război cu Alexandru Meszar

Galeria celor de la UTA se află în conflict cu cel care conduce de facto clubul, Alexandru Meszar, față de care își afișează dezaprobarea meci de meci. Un exemplu: la partida de Cupă cu CSC Dumbrăvița, arădenii au afișat mesajul: „De un an întreg minți cu nerușinare / Asumă-ți și niște ani de închisoare!”.

Galeria îi reproșează lui Meszar modul în care conduce clubul și numirile pe care le-a făcut în funcții cheie. De exemplu, soția acestuia, Gabriela Meszar, a fost adoptată în martie în Consiliul Director al clubului, laolaltă cu Dorin Stana și Călin Costea. 

La acea vreme, Suporter Club UTA, asociația care deține sigla și culorile, acuza că cei 3 „par a înlesni grupului controlat de Meszar să iși însușească venituri de pe urma clubului / ca rezultat al unor activități care implică clubul”. 

O altă nemulțumire este legată de faptul că Meszar a refuzat cooptarea în conducere a unui grup de 4 oameni de afaceri, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental, care își manifestaseră intenția de a investi sume importante la UTA.

Citește și: 

Video șocant: momentul în care Costel Orac lovește cu pumnul în stomac un „secund” de la CSA Steaua + Versiunea legendei dinamoviste: „Dacă îl loveam cum zice, nu se mai ridica”

Edi Iordănescu, explicații pentru selecție: „Dacă i-am fi luat și pe ei, ar fi fost surplus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Adz0
Adz0  •  03 Septembrie 2023, 22:12

Nu de asta a fost luat pe sus, incita galeria lui Poli, flutura fularul lui UTA in fata lor... inconstient

Gigibuzedulci
Gigibuzedulci  •  03 Septembrie 2023, 21:43

Băieții ăștia cu ceafa lată sunt de multe ori cei care trebuie evacuați de pe stadioane, nu suporterii

Morujmomoruj
Morujmomoruj  •  03 Septembrie 2023, 20:35

frumoasa cenzura.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează