FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lipsă de profesionalism la FCSB? Becali vrea un jucător pe care MM și Reghe nu l-au dorit: "Nu știam că poate juca și acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 15:00

FCSB îl va aduce pe Ciprian Deac, 31 de ani, în vară, la cererea lui Gigi Becali. Vezi detalii.

În iarnă, Ciprian Deac putea ajunge la FCSB, dar Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica s-au opus transferului.

"Hai să vă spun ceva. La Steaua, cel mai dificil este să aduci argumente contra transferului unui jucător. Avem un patron care cum vede un jucător care îi place, vrea să îl transfere. Sunt jucători care joacă foarte bine la echipele lor, dar când vin la Steaua nu pot face față presiunii.

La Deac nu a fost ăsta motivul. Eu știam ca Deac a jucat doar în banda. Pe partea stângă îi aveam pe De Amorim și pe Florin Tănase, iar pe partea dreaptă erau Adi Popa și Jakolis. După aceea, Deac a jucat în centru la meciul cu noi și a continuat să joace în centru. A făcut-o foarte bine. Dacă știam că poate juca pe postul de mijlocaș central, altfel vorbeam despre el", a spus Mihai Stoica într-o conferință de presă. 

"Când s-a discutat despre Deac, pe postul acela, de bandă stângă, aveam doi jucători importanţi, pe care e foarte greu să-i scoţi din echipă.

Este un lucru pozitiv că acum joacă bine la CFR, şi e un lucru pozitiv dacă reuşim să aducem un jucător de asemenea valoare. Dar este o prostie să spui că nu l-am vrut. Niciodată nu ne-am opus să aducem un jucător de valoare" Laurențiu Reghecampf

Citește și: Unul dintre cei mai buni dinamoviști a fost la un pas de FCSB! A fost refuzat înainte să-l ia Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  05 Aprilie 2017, 21:58
Postat de polistul68 pe 05 Aprilie 2017, 15:34

Dar acel mult laudat "ochi de meserias"....unde e ? Un om care stie fotbal, care simte acest fenomen..isi da seama daca un jucator are calitatiile necesare pt a juca pe un anumit post sau nu...cu atit mai mult ca discutam despre campionatul Romaniei, unde valoarea fotbalului e cum e...

La Cluj, il cheama Muresan

1198766430181192
Abigail Laslas  •  05 Aprilie 2017, 21:56

Radio Erevan raspunde: da, da nu-i galben, erosu

zagna
zagna  •  05 Aprilie 2017, 21:23

...in cazul asta, draga *** si reghe, lasati-va de fotbal !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează