FOTBAL  »  Superliga  »  LIŢĂ DUMITRU S-A ÎNTORS LA STEAUA

Liţă Dumitru ştie cine e cel mai "şmecher" patron din Liga 1!

Lita Dumitru
Lita Dumitru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 10:15

Liţă Dumitru spune că nu va mai critica deciziile care se iau în Ghencea şi a dezvăluit care este patronul de club care l-a dezamăgit cel mai mult

 

"George Copos m-a dezamăgit cel mai rău. În 1995 m-am înţeles cu el să încasez 10% din fiecare transfer al jucătorilor pe care-i aduc sau îi formez. Cînd m-am dus să îmi incasez dreptul el mi-a spus: «Pentru că n-avem nimic scris, tot ce pot să-ţi ofer, Liţă, este o reducere de 10% la orice produs electronic marca Samsung»", a spus Liţă Dumitru într-un interviu acordat în Adevărul.

Acesta a povestit şi care a fost motivul pentru care a părăsit Craiova Maxima: ""Am părăsit „Craiova Maxima" din respect pentru Balaci. Mi-a spus: «Liţă, te iubesc, te respect, dar în Craiova este un singur rege: Balaci». A doua zi, mi-am luat geanta şi am plecat."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Februarie 2011, 15:16

Nea Lita, aveai 10% si din intelegerile cand arbitrii primeau televizoare samsung in anii 90? Desigur, de la "clubul cel mai curat si care nu a fost comunist niciodata", reprezentant de cel mai mare anticomunist in viata, george copos.

ciocaneanu
ciocaneanu  •  16 Februarie 2011, 12:24

Nu mai critica Lita ca pe tine abia te duce capul sa treci strada! Tu si Dukadam v-ati vindut si legitimati prezenta la Steaua a unei familii de ciobani braileni de la Zanga! Daca asta e Steaua pt. tine, si o spun ca dinamovist, atunci sa-ti fie tie de cap, Lita! Nu te uita D-zeu nici pe tine!

superstar20
superstar20  •  16 Februarie 2011, 10:49

Cate televizoare Samsung a dat Copos si la arbitrii ... De notorietate fiind,Craciunescu - Samsung - Copos.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează