FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, LUNI, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

liveTEXT » Craiova se întoarce în Liga a 2-a. Gloria - Universitatea 1-1!

Oltenii au retrogradat cu o etapă înainte de final +2   FOTO
Oltenii au retrogradat cu o etapă înainte de final

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 16 mai 2011 22:11

Click AICI pentru comentariul liveTEXT!

Universitatea a făcut numai 1-1 la Bistriţa şi ia drumul Ligii secunde după şase ani.

Ca în tot acest retur, Universitatea şi-a trimis în teren cei mai importanţi jucători, cu Mihai Costea şi Subotici în atac, dar cei care au deschis scorul au fost bistriţenii.

Curtuiuş a marcat în minutul 35 cu un şut de la 10 metri pe sub Silviu Lung. Pînă la finalul primei reprize, ardelenii au controlat partida aţi au mai ratat o situaţie bună în ultimul minut, dar Curtuiuş s-a încurcat în minge.

Oltenii s-au trezit abia după pauză, însă acţiunile purtate de Prepeliţă, Mihai Costea şi Subotici se pierdeau în faţa careului bistriţean. Golul egalării a venit de la Dorel Stoica, servit perfect de Mihai Costea din flancul stîng. În continuare, oltenii au forţat golul victoriei, dar fără succes.

După acest egal, Universitatea rămîne la 5 puncte în spatele Gloriei şi este matematic retrogradată în eşalonul secund.

ECHIPE
Gloria: Albuţ - Cafasso, Năstase, Szukala, Velcovici - Băjenaru, P. Anton, Tudose, Nalaţi, Keita - Curtuiuş. Rezerve: Irimia, C. Petre, Corallo, Mărginean, I. Costache, Mandea, Predescu. Antrenor: Nae Manea.

Craiova: S. Lung Jr - Gugu, Zoro, Buşu, Dănănae - Ologu, D. Stoica, Prepeliţă - Subotici, M. Costea, Firţulescu. Rezerve: Hotoboc, Firţulescu, Gîngioveanu, J. Nicolae, Buleică, Surugiu, M. Roman. Antrenor: George Biţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
bucurescu_ionut
bucurescu_ionut  •  17 Mai 2011, 00:38

Sunt din Bucuresti, n-am nici o legatura cu Oltenia dar de 30 de ani tin cu Craiova. A fost jos, sus iar jos ...asta e! Despre fotbalul romanesc ma abtin sa comentez. Nu ma atrage, nu inseamna nimic ...dar Universitatea Craiova, "Stiinta" inseamna totul ... Voi cei care injurati nu aveti cum sa intelegeti! Ptr. ca a fi sus sau jos si in acelasi timp alaturi mereu de echipa favorita e ptr. voi o mare necunoscuta. Poate juca si in divizia C, ganditi-va la scandalul legat de M.F. ca nu scapa asa usor echipa asta de probleme! Care ar fi problema? Cu aceeasi placere voi sta in tribuna si voi merge la meciuri...asa cum stateam cand eram copil, adolescent sau adult! "FORZA

combat18
combat18  •  17 Mai 2011, 00:36

SUBOTIC HAI LA DINAMO !

spiridusssh
spiridusssh  •  16 Mai 2011, 22:29

Bine imi pare pentru jegurile astea...Face Dumnezeu dreptate pentru nenorocirile pe care le-au facut cei de la craiova...pt titlurile furate RAPIDULUI in '91 si '98...cand intra mingea sutata de Marinescu juma' de metru in poarta si nu era validat golul!!!oricum craiova a fost si va fie,conform vechiului slogan ''sluga lu' ''.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează