FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 6-0

VIDEO+FOTO Steaua - Pandurii 6-0 » Super-Keşeru dă recital! Să vină Ludogoreţ!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 01:01

Steaua a zdrobit Pandurii cu 6-0, graţie golurilor lui Keşeru, şi se instalează în fruntea clasamentului cu punctaj maxim după primele patru etape.

Gorjenii au început tare partida din Ghencea, Matulevicius trecînd în cîteva rînduri pe lîngă deschiderea scorului. Primul gol a venit însă la poarta cealaltă, Claudiu Keşeru deschizînd scorul cu capul, din plonjon, după o centrare a lui Luchin (23).

După numai două minute, Cătălin Pîrvulescu îl faultează în careu pe Sînmărtean, iar centralul Colţescu dictează penalty. Keşeru îşi poziţionează mingea pe punctul cu var şi înscrie cu o scăriţă superbă (26). Acelaşi Keşeru avea să-şi completeze tripleta în minutul 34, după ce scăpase singur spre poarta lui Stanca.

A doua repriză a oferit acelaşi film, cu Steaua în rol principal. Acelaşi Keşeru avea să dea tabela peste cap cu un şut superb de la marginea careului (64), îngropîndu-i definitiv pe gorjeni. Steliştii nu s-au mulţumit însă cu avantajul de patru goluri şi au mai înscris de două ori, acelaşi Keşeru (82 şi 86) punînd cruce peste prestaţia slabă a gorjenilor.

Steaua cîştigă în stil mare şi este pregătită să îi înfrunte marţi pe bulgarii de la Ludogoreţ în play-off-ul Champions League.

Click AICI pentru liveTEXT!

Echipe de start:

Steaua: Arlauskis - Luchin, Varela, L. Filip, Toşca - Breeveld, Sînmărtean - Prepeliţă, Neagu, Pîrvulescu - Keşeru
Rezerve: Niţă, Szukala, Chipciu, Iancu, Grădinaru, Ad. Popa, Vîlceanu 
Antrenor: Constantin Gâlcă

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Elton Da Silva, C. Pîrvulescu, Momcilovici - Anton, Nistor - Iorga, Răduţ, Shalaj - Matulevicius
Rezerve: Gliwa, Negrescu, Paraskevas, Buleică, Roman, Unguruşan, Nicoară
Antrenor: Petre Grigoraş

Arbitru: S. Colţescu
Asistenţi: Fl. Păunescu, D. Mitruti
Arbitru de rezervă: Ad. Illyeş

Gol Keşeru, 1-0!

Gol Keşeru, 2-0!
Gol Keşeru, 3-0!
Gol Keşeru, 4-0!
Gol Keşeru, 5-0!
Gol Keşeru, 6-0!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (745)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  16 August 2014, 20:28

ce blat penibil. pandurii o echipa de lepre, in genunchi au stat, grigoras un jeg blatist. blat a la steaua, marca inregistrata: ca sa le iasa si goalgetter-ul, ca sa fie si pe primul loc. lasa ca Petrolul va fi asta-seara iarasi pe primul loc :P

saklak
saklak  •  16 August 2014, 09:10

ciudata poza la inceputul articolului.

ortega
ortega  •  16 August 2014, 09:07
Postat de duta_dd pe 16 August 2014, 08:26

ce blatJEGOS!!!

Păi , obrazul gros cu blat ordynar se ține ... Marți însă , nu mai au amical owwinele ... Iar Keseru nu va mai înscrie precum Cămiloiul la Moreni ... Concluzia e una ... mouyje 5zdiaua !!!!!!

Vezi toate comentariile (745)
Comentează