FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Liviu Ciobotariu și secretele succesului de la Voluntari: „Am pregătit atent aceste lucruri”

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, și-a felicitat elevii după victoria cu Rapid, scor 1-0. Ilfovenii au urcat pe podium în Liga 1. +27   FOTO
Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, și-a felicitat elevii după victoria cu Rapid, scor 1-0. Ilfovenii au urcat pe podium în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:44 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 22:59

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, și-a felicitat elevii după victoria cu Rapid, scor 1-0. Ilfovenii au urcat pe podium în Liga 1. 

Toate detaliile despre Rapid - FC Voluntari, AICI!

„Mă bucur că am reușit. A fost un joc destul de greu. Am făcut o primă repriză bună. În final am avut ceva emoții, dar s-a terminat cu bine. 

Am pregătit atent acest joc, am zis să facem pressing în prima repriză la fundașii lor centrali și să blocăm zonele latereale. Ne-a ieșit. În repriza secundă am trecut într-un 3-5-2, care nu ne-a plăcut. 

Îmi felicit jucătorii. Avem 4 victorii consecutive în campionat. Este meritul lor, sunt foarte concentrați. Ăsta este secretul nostru, multă muncă, seriozitate și încredere”, a spus Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport. 

Liviu Ciobotariu, despre eliminarea lui Costin 

„Centralul” Andrei Antonie a dinamitat finalul cu decizia din minutul 86, când l-a eliminat pe Cristian Costin, pentru al doilea cartonaș galben. Avertismentul a fost arătat pentru trageri de timp, în momentul executării unei aruncări de la margine.

„Am văzut că după meci joc s-a dus să discute cu arbitrul. L-am tras, să nu se interpreteze. Probabil pentru tragere de timp l-a eliminat. Nu știu exact, nu am apucat să discut cu el. Din păcate, am pierdut doi jucători pentru meciul viitor, pe Nemec, cu 4 cartonașe, și pe Costin, un jucător într-o formă fantastică”, a comentat Liviu Ciobotariu. 

FOTO Cele mai tari cadre din Rapid - FC Voluntari, scor 0-1

+23 FOTO

Clasamentul actualizat în Liga 1: Voluntari, pe podium

Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Vadim Rață le-a adus victoria ilfovenilor: „Vrem să facem uitat începutul slab de sezon”

Citește mai multe știri de actualitate:

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
514091889218839
Mihai Buzea  •  25 Septembrie 2021, 12:20

Adunați puncte!! DINAMO are nevoie de ele!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează