Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 17:13 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 17:29

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a transmis un mesaj de rămas bun de la Sepsi OSK, echipa care l-a demis după ce a înregistrat o serie de rezultate dezastruoase.

Instalat în iunie pe banca lui Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu a fost demis după ce a condus gruparea covăsneană în 26 de partide.

Seria de rezultate recente, doar 3 victorii în ultimele 15 partide, i-a fost „fatală” antrenorului. Chiar și așa, Liviu Ciobotariu a transmis un mesaj elegant la despărțirea de Sepsi.

Cine va fi pe banca lui Dinamo la următorul meci, cu Sepsi
DINAMO
Cine va fi pe banca lui Dinamo la următorul meci, cu Sepsi

VIDEO. Liviu Ciobotariu, în ziua în care șeful lui Dinamo îl așteaptă la discuții: „Important este ca Sepsi să-și revină”

🔴⚪️Liviu Ciobotariu üzenete a Sepsi OSK szurkolóinak./ Mesajul lui Liviu Ciobotariu câtre suporterii Sepsi OSK.📽

Publicată de Sepsi OSK pe Joi, 30 noiembrie 2023

„A sosit momentul să mă despart de această minunată echipă, Sepsi OSK. Aș vrea să le transmit un mesaj oamenilor care au susținut și susțin în continuare această echipă.

Vreau să le mulțumesc pentru tot suportul, pentru faptul că v-am simțit, stimați suporteri, alături de mine, de echipă.

Important este ca echipa să-și revină. Cu siguranță rezultatele vor fi cele pozitive, pe care toată lumea le dorește. Hajrá, Sepsi!”, spune Ciobotariu într-un videoclip publicat astăzi pe canalele oficiale ale celor de la Sepsi.

Tot astăzi se așteaptă ca Ciobotariu să poarte o discuție cu Andrei Nicolescu, administrator special și acționar minoritar la Dinamo. Conducerea clubului alb-roșu vrea ca Ciobi să ocupe postul de antrenor principal, rămas vacant după despărțirea de Ovidiu Burcă.

Cu Ciobotariu pe bancă, Sepsi a înregistrat 9 victorii, 8 egaluri și 9 înfrângeri, golaveraj 33:28. Covăsnenii ocupă locul 10 în SuperLigă, cu 20 de puncte, 5 sub Petrolul, prima echipă din zona play-off-ului.

VIDEO: conferința lui Liviu Ciobotariu după ultimul meci pe banca lui Sepsi

Mai multe știri din SuperLigă:

Calificarea României la EURO încheie prematur Superliga! Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF pentru meciurile din play-off

Becali nu mai are răbdare: „Am făcut ofertă pentru un atacant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”