FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Lobby pentru Oprita

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2007 00:00

Selectionerul Romaniei l-a convins pe Cristi Borcea sa-l transfere pe stelist, insa actionarii dinamovisti nu sint impresionati de tranzactie. Venirea lui Daniel Oprita in stefan cel Mare n-a fost un soc. De ce? Atacantul de 26 de ani era de citeva saptamini in tratative cu sefii dinamovisti. A cintarit decisiv vorba buna pe care selectionerul Romaniei i-a pus-o lui Oprita pe linga Cristi Borcea. "Ia-l, e scula de fotbalist! Garantez eu pentru el", a zis selectionerul. In plus, orgoliosul Borcea a vrut sa le dea o lovitura, macar de imagine, rivalilor stelisti. Oprita este unul dintre jucatorii preferati ai antrenorului primei reprezentative, care l-a convocat la lot si cind trecea printr-o perioada nefasta, de aceea se asteapta ca, odata recuperat dupa ruptura ligamentara, atacantul sa reintre in circuitul "tricolorilor".

Moneda de schimb?
"Tati, am dat o mare lovitura Stelei! L-am luat pe Oprita, moare Gigi Becali de necaz!", au fost cuvintele prin care Borcea i-a anuntat pe ceilalti actionari de mutarea facuta. Numai ca sefii ros-albilor n-au fost la fel de entuziasmati. "Mai bine promovam tineri din pepiniera, fiindca s-a demonstrat ca sint de viitor si dau randament", a fost contrazis directorul general. Tranzactia a fost facuta si, chiar daca Oprita nu va mai avea evolutiile dinainte de accidentare, actionarii dinamovisti au gasit solutia: "Am luat gratis un jucator si cind iti da cineva zici ! si daca n-o sa dea randament, il folosim ca moneda de schimb pentru alte transferuri. Dar are 26 de ani, are orgoliu, trebuie sa demonstreze ca are valoare si de aceea credem in el. Mingea o are la picior acum, speram sa stie ce sa faca!".

150.000 de dolari a primit la semnatura Oprita de la Dinamo si va avea un salariu de 80.000 de dolari pentru fiecare din cei 4 ani de contract

5 luni au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Oprita, fotbalistul operindu-se intre timp din cauza unei rupturi de ligamente incrucisate

"Sper sa marcheze mai ales in derbyuri si sa le demonstreze stelistilor ca e bun. Steaua a pierdut un jucator de valoare"
Andrei Margaritescu

N&D il asteapta: "Cine e mai bun joaca!"
Ce zic viitorii concurenti ai lui Oprita la Dinamo? Danciulescu a declarat: "Se adapteaza omul pe Luna sau in Groenlanda, daramite un jucator care vine de la un club la altul! Noi il primim pe Oprita cu bratele deschise, asa cum facem cu oricare fotbalist. Cel mai bun va juca, la orice echipa exista acest motto". Iar Claudiu Niculescu a continuat: "Concurenta n-a facut rau nimanui, nu omoara pe nimeni, din asta se naste progresul. Dinamo are de cistigat". In afara celor doua virfuri, Dinamo ii mai are in atac pe Mendy si Liviu Ganea, iar de la vara va reveni si Baltoi.

14 aprilie 2007

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (1)
valah.redadblue
valah.redadblue  •  07 Mai 2012, 14:08

M CAPU MAREEE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează