FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJCFR, TITLUL CU NUMĂRUL 5

„Locomotiva României” » FCSB primește un avertisment serios: „Capitala fotbalului intern s-a mutat în Ardeal”

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 11:24

Fostele staruri ale clubului anunță că ardelenii vor continua să monopolizeze fotbalul intern.

Fotbaliștii lui Dan Petrescu sunt obișnuiți cu aerul tare al înălțimilor. Nu doar că nucleul echipei este același din 2018, dar dintre veterani sunt câțiva care se confundă cu istoria grupării. Culio este la al patrulea titlu cu CFR! Deac și Camora îl vor câștiga pe al treilea. Minteaun câștigă și ca antrenor, după ce-a savurat ca fotbalist primul titlu din istoria grupării. Mara are mai multe campionate, două, ca director sportiv decât ca fotbalist. Panin a contribuit la toate: trei ca jucător, două ca team manager. Dan Petrescu face dopietta!

„Tac și fac”

Oamenii care au scris la început istoria grupării din Gruia au rămas cu sufletul alături de „feroviari”. „ CFR Cluj a ajuns locomotiva fotbalului românesc! Titluri, meciuri mari europene, victorii antologice la Roma sau pe Old Trafford. Cu Dudelange a fost un accident, se mai întâmplă. Cred că peste încă un deceniu vom vorbi de CFR ca despre una dintre formațiile clasice ale României, e clubul cel mai serios”, a comentat Ricardo Cadu, fostul căpitan lusitan, cu 3 titluri de campion al României în palmares.

„CFR tace și face treabă, asta e diferența față de alții care doar vorbesc. Capitala fotbalului intern s-a mutat în Ardeal, acesta e adevărul, e la Cluj. Cine are ochi să vadă și să se gândească bine”, a completat Eugen Trică.

„Întotdeauna, sufletul meu va ține cu CFR Cluj, indiferent unde voi fi. Nu mai contează ce-a fost, important e ca acest club să evolueze și să câștige în continuare, fiindcă oamenii vin și pleacă, doar trofeele rămân, ele dau dimensiune istoriei”, a spus și Iuliu Mureșan, fostul președinte cu 11 trofee în palmares înainte de a pleca din Gruia. 

„Am jucat și la River Plate, am fost și la Inter Milano, dar când aud CFR Cluj îmi bate inima tare”
Sixto Peralta, ex-mijlocaș CFR, de 3 ori campion

„Sunt mândru că am pus și eu umărul la istoria celui mai tare club de acum din România. Cei de acum continuă cu performanțele și o să vedeți că vor mai urma multe trofee”
Tony da Silva, ex-fundaș CFR, de 2 ori campion

Cel mai titrat club din România în ultimii 11 ani
- 5 titluri de campioană (2008, 2010, 2012, 2018, 2019)
- 4 Cupe ale României (2008, 2009, 2010, 2016)
- 3 Supercupe ale României (2009, 2010, 2018)

4 antrenoria avut CFR în actuala ediție: Edward Iordănescu, Antonio Conceicao, Alin Minteuan și Dan Petrescu

 „Să nu ne mai dea cu terenul în cap”

Mircea Rednic a fost antrenor la CFR, acum e la Dinamo și amenință să oprească în sezonul viitor supremația ardelenilor. „Puriul” a transmis că roș-albii se vor implica în lupta la titlu în 2020. Tehnicianul a făcut referire în discursul său zilele trecute și la eșecul umilitor pe care clujenii l-au avut în august 2018, când au fost eliminați din cupele europene de Dudelange din Luxemburg. „Ne mulțumim că se ia un campionat, o Cupă, apoi vine campioana din nu știu ce țară și ne dă cu terenul în cap! Vin unii de la serviciu, se dezbracă și-și zic: «Hai să dăm una cu românii!». E trist”, a spus Rednic. 

Citește și:


CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // VIDEO+FOTO CFR Cluj e campioana României pentru al doilea an consecutiv! FCSB intră în istoria Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
luputu
luputu  •  14 Mai 2019, 09:14

Fcsb e un marfar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează