FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro acuză: "Nu mi s-a aprobat programul de antrenament!"

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Lopez Caro şi-a reluat pregătirile, avînd la dispoziţie întreg lotul, mai puţin jucătorii convocaţi la loturile naţionale şi Yaro Bello, care nu a revenit încă din Israel, unde a plecat pentru a-şi rezolva o serie de probleme personale.

 

Antrenorul lui FC Vaslui nu mai este la fel de volubil cu jurnaliştii români, preferînd să discute doar prin intermediul avocatului, aflat la antrenamentul de dimineaţă.

Cei din conducerea clubului nu au acceptat programul de antrenament pe această săptămînă, după ce au avut o şedinţă luni dimineaţă. S-au spus minciuni, cum că antrenorul ar fi fost plecat în excursie la sfîrşitul săptămănii trecute, însă antrenorul şi secunzii au stat doar la Vaslui, la hotel. Este foarte grav că nu i s-a dat voie să prezinte planul de antrenament pentru această săptămînă. Vom face referire şi la divulgarea de către Porumboiu a unor clauze contractuale" , a declarat Josep Vandellos.

Potrivit preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Ciprian Damian, tehnicianul spaniol a trimis un fax către clubul vasluian în care susţine că nu recunoaşte nici o decizie a conducerii şi consideră hotărîrile acesteia drept ilegale.

De altfel, membrii Consiliului de Administraţie al FC Vaslui s-au întîlnit astăzi pentru a discuta situaţia lui Lopez Caro, însă deocamdată nici una din părţi nu a făcut vreo declaraţie oficială.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vasi21
vasi21  •  06 Septembrie 2010, 23:30

CE TUPEU ARE ACEST ANTRENOR LOPEZ,DUTE NENE IN ALTA PARTE,UITE SI TU PE CE LOC SE CLASEAZA VASLUIUL ?eu am cerut demisia acestui antrenor din prima etapa dar Porumbouiu nu a bagat de seama mesajele noastre

opensource
opensource  •  06 Septembrie 2010, 16:47
Postat de opensource pe 06 Septembrie 2010, 16:45

Un desen de antrenor ce a crezut ca e in filmul Borat si ca toti romanii sunt niste fraieri de care pot rade aia din vest si smecheri!Mars acasa om de nimic si fara caracter, pariez ca nici in Spania si nici unde n-ai sa mai pacalesti lumea dupa WC'ul cel ai si pe care l-ai complectat cu ultima ta escapada de la Vaslui. Antrenor n-ai fost in viata ta si nici n-ai sa fii vreodata ptr. ca mirosi a infractor ce cauta lovituri de gratie si lozeii nemunciti! esti o catastrofa de om si fara caracter!

de ce e cenzurat numele filmului "B0RàT"!?

opensource
opensource  •  06 Septembrie 2010, 16:46
Postat de eu_baiatul_yo pe 06 Septembrie 2010, 16:24

Siteuri anunturi gratis din orasul tau! ww w.PiataArad.com ww w.PiataTimisoara.com ww w.PiataOradea.com ww w.PiataCluj.ro ww w.PiataSibiu.com ww w.PiataBrasov.com ww w.PiataConstanta.com ww w.PiataGalati.com ww w.PiataIasi.com ww w.PiataSuceava.com ww w.PiataAlba.com . . . . . .NOU!W WW.SEXY METRU.C OM (fara spatii)!!!Afla cat de sexy esti! w ww.Sexy Metru.c om

de ce e cenzurat numele filmului "B0RàT"!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close