FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Lorand Szilagyi a semnat pe 2 ani cu Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 22:29

Oficialii grupării medieşene sînt activi pe piaţa transferurilor pentru a a-şi asigura dubluri pe fiecare dintre posturile pe care le-au cosiderat deficitare.
Astfel, în această seară, fundaşul stînga Lorand Szilagyi a semnat un angajament cu echipa pregătită de tehnicianul Cristi Dulca valabil pentru două sezoane.

În vîrstă de 28 de ani, fotbalistul originar din Tg. Mureş a evoluat în perioada 2008-2014 la ASA Tg. Mureş, formaţie pentru care a bifat 101 meciuri şi trei goluri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
akex
akex  •  08 Iulie 2014, 09:08

mai zici ca suntem blestemati...stanciu e orb ...pai omul asta a crescut la ASA de mic, e un fundas cat de cat ok, te poti baza pe el, a fost injurat el de suporteri dar este iubit la rg mures, o sa vina o gloaba de 39 de ani gen ghionea, iencsi sau alti tampiti numai pt bani...fotbal 0....

dincolodenori
dincolodenori  •  08 Iulie 2014, 06:55

Perfect ,jucatorii din Tirgu Mures nu au loc la ASA ,acolo Daniel Stanciu transfera VECHITIRI ca Stancioiu ,Szekely si M Constantin . Dumnezeule mare cum poate Maior sa se lase manipulat de acest Stanciu Ratatui .Rusine bre ,rusine .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close