FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTURI

EXCLUSIV // VIDEO Amintiri din copilărie, de Crăciun, pentru o campioană olimpică: „Eu cu sora mea ne uitam pe gaura cheii”. Care sunt emoțiile acum, ca mămică

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 09:19 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 11:52

Loredana Dinu, 39 de ani, fostă campioană olimpică la Rio 2016, a povestit ce emoții trăia în vremea copilăriei și ce simte acum, când are propria familie

Spadasina Loredana Dinu, 39 de ani, fostă campioană olimpică la Rio 2016, trăiește emoțiile Crăciunului în familie, alături de soț, Bogdan, și de fetița lor, Iris, în vârstă de un an și 11 luni.

Loredana Dinu este campioană olimpică la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, dublă campioană mondială (2010 și 2011) și cvadruplă campioană europeană (2006, 2008, 2011 și 2015), tot pe echipe.

Sfatul unei campioane olimpice pentru copii: „Lăsați gadget-urile și ieșiți afară! Sportul e cel mai ieftin medicament”
SPORT
Sfatul unei campioane olimpice pentru copii: „Lăsați gadget-urile și ieșiți afară! Sportul e cel mai ieftin medicament”

Loredana Dinu, despre Crăciunul copilăriei: "Și cățelușa își alegea ceva din dulciuri"

Este Crăciunul, momentul când oamenii se reunesc în familie, cu prietenii, pentru o sărbătoare împreună. Fosta campioană olimpică a depănat câteva momente din copilăria sa.

"Îmi amintesc de seara în care trebuia să vină Moș Crăciun, eram cu sora mea și ne uitam pe gaura cheii, ca mulți copii din vremea mea. Moș Crăciun «a venit» până târziu, până am devenit măricică. Părinții ne pregăteau pentru sosirea Moșului, încercau să ne bage devreme la culcare.

Dar eu și sora mea căutam să ne uităm pe gaura cheii - pe vremea noastră exista și așa ceva, gaura cheii, acum parcă nici asta nu mai e! -, asta am făcut mulți ani.

Tata lucra la Termocentrala Craiova, acolo, de Sărbători, exista o mare grijă față de angajați, iar el venea acasă cu pungi uriașe de dulciuri. Era un delir! Nu știam ce să ne alegem. Aveam și o cățelușă din rasa Teckel, inclusiv ea își alegea ceva din acele dulciuri! Uite, altă chestie a copilăriei, am rămas fidelă rasei Teckel, suntem la a treia generație de căței din această rasă", a rememorat fosta sportivă.

Cadoul de care-mi aduc aminte? Erau la modă acele seturi de jucării cu doctori, cu ustensile. Și eu i le-am luat fetiței mele pentru a exersa mersul la doctor, sunt niște jucării cu succes fantastic. Când unul dintre părinți pleca la serviciu, celălalt era pacientul copiilor
Loredana Dinu, campioană olimpică

Loredana Dinu, despre Crăciunul unei mămici

Despre Crăciunul din prezent, ce va fi petrecut a doua oară alături de fetița cuplului, Iris, mult mai implicată în clipele Sărbătorilor, Loredana Dinu a povestit: "Acum, emoțiile sunt mai intense. Vrei să impregnezi copilului tău niște amintiri minunate. Fetița mea are un an și 11 luni, vorbim despre Moș Crăciun, învățăm cântecele, ne pregătim de colindat.

Sper să-i impregnez niște amintiri frumoase. Slavă Domnului, putem face multe poze și video pe care să le vadă peste ani!", a mărturisit olteanca.

Nu sunt poate cea mai bună bucătăreasă, dar mama și soacra sunt. Îmi place foarte mult cozonacul, sub orice formă. Și mâncarea tradițională e bună, o savurăm. Va putea și fetița mea să guste mai mult, m-am mai relaxat în ultimul an, mai ales că e foarte pofticioasă. Cere până-i dai!
Loredana Dinu, campioană olimpică

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Olteanul îndrăgostit de Capitală » Locurile pe care i le-ar recomanda unui străin + Ce-i place și ce nu-i place la români: „Avem un complex”

EXCLUSIV Djokovic a discutat cu Kopic, Dinamo a primit răspunsul » Se va lupta mijlocașul croat în 2024 cu FCSB la titlu?

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  25 Decembrie 2023, 12:32

Felicitări jurnaliștilor ca n-au uitat această mare sportivă . Decât râuri de articole cu *** prodance , mult mai cu plăcere citești despre legende ale sportului românesc ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează