FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Djokovic a discutat cu Kopic, Dinamo a primit răspunsul » Se va lupta mijlocașul croat în 2024 cu FCSB la titlu?

Djokovic a discutat cu Kopic, Dinamo a primit răspunsul » Se va lupta mijlocașul croat în 2024 cu FCSB la titlu?
Djokovic a discutat cu Kopic, Dinamo a primit răspunsul » Se va lupta mijlocașul croat în 2024 cu FCSB la titlu?

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 10:00 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 10:49

Zeljko Kopic, antrenorul ”câinilor”, a avut o discuție particulară cu conaționalul său Damjan Djokovic, mijlocașul FCSB, mai ales că fotbalistul era pe lista lui Dinamo. Totuși, prima opțiune din Liga 1 pentru mijlocaș rămâne CFR Cluj, contracandidata la titlu a roș-albaștrilor

Pe lista "câinilor" pentru mercato invernal se află de mai multă vreme croatul Damjan Djokovic, 33 de ani, fotbalist cu mare experiență, multiplu campion cu CFR Cluj, în prezent jucătorul celor de la FCSB.

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a declarat public că mijlocașul nu intră în planurile sale de viitor, el, alături de Cristi Ganea și Dorin Rotariu, nefiind în lotul pentru cantonamentul din Antalya al echipei sale. Dacă Dinamo trage nădejdea că-l va convinge zilele acestea pe Roti să îmbrace tricoul alb-roșu, așa cum GSP.ro a informat în exclusivitate, cu Djokovic situația este mult mai grea.

Ovidiu Burcă despre cum a devenit dinamovist: „Toți în familia mea, la derby-uri, țineau cu Steaua
video exclusiv
Ovidiu Burcă despre cum a devenit dinamovist: „Toți în familia mea, la derby-uri, țineau cu Steaua". De la pâinea-n țăst a bunicilor la generația MTV și social media

Dialog în zadar al lui Zeljko Kopic cu Damjan Djokovic

Antrenorul croat al "câinilor", Zeljko Kopic, a avut o discuție preliminară cu Damjan Djokovic, conaționalul său. Se cunosc de mai multă vreme, amândoi fiind din Zagreb. Totuși, tehnicianul roș-albilor nu a primit un răspuns satisfăcător din partea fotbalistului aflat sub angajament cu FCSB.

Nu neapărat din prisma financiară a afacerii - Djoko câștigă 20.000 de euro/lună la FCSB, la Dinamo ar putea încasa în jur de 12.000 de euro/lună -, cât în legătură cu planurile imediate ale lui Damjan.

Fotbalistul ar prefera să se transfere la CFR Cluj, care s-a arătat interesat de el, așteaptă următoarea mutare a patronului "feroviarilor", Neluțu Varga. Djokovic a cucerit cinci trofee în Gruia, cunoaște echipa și orașul, plasează CFR în fața celor de la Dinamo în eventualitatea plecării de la FCSB.

300de mii de euro este cota fotbalistului conform transfermarkt

Știu cine sunt Rotariu și Djokovic, sunt jucători buni, dar nu sunt singurii. Cred că Dinamo e un club special. Suntem într-un moment dificil, dar cine vine aici trebuie să înțeleagă ce înseamnă Dinamo. Trebuie să vină aici concentrați și devotați 100% proiectului, să joace cu inima. Nu știu ce buget are clubul, nu pot eu să vorbesc despre asta
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Damjan Djokovic depinde de o ecuație complexă la CFR Cluj, ce-i implică pe Neluțu Varga, Andrea Mandorlini și Adrian Mutu!

În ceea ce-i privește pe cei de la CFR Cluj, a rămas ca ardelenii să ia decizia finală în privința lui Djokovic. "Feroviarii" sunt principalii contracandidați la titlu în actuala ediție a liderului Ligii 1, FCSB. Cele două echipe sunt despărțite în acest moment de 8 puncte.

Mijlocașul croat așteaptă un răspuns final din partea lui Varga, care va avea zilele următoare o ședință și o discuție fermă cu italianul Andrea Mandorlini. Antrenorul a fost sub presiune, dar a obținut răgaz după victoria cu U Cluj, scor 4-0, din derby-ul orașului.

În plus, principalul "contracandidat" la a prelua postul lui Mandorlini, în cazul unei demiteri, este vorba de românul Adrian Mutu, încă este sub contract cu Neftchi Baku.

Nu știu exact ce vrea Djokovic, noi avem niște discuții. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo. Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

152de meciuri, 13 goluri și 15 assist-uri a adunat fotbalistul croat pentru CFR Cluj

Gigi Becali l-ar da și la CFR Cluj, doar să nu-i mai plătească niciun ban croatului

În ceea ce-l privește pe Gigi Becali, sunt semnale că el nu s-ar opune unei plecări gratis a lui Djokovic, inclusiv la principala rivală, la CFR Cluj. Cu amendamentul ca jucătorul să plece la parametri zero, fără a mai solicita vreun ban din restul angajamentului.

Croatul are unul dintre salariile mari de la echipă, 20.000 de euro/lună, ar mai avea de încasat în jur de 120.000 de euro până la finalul contractului. Dacă va accepta să plece fără pretenții materiale, rezilierea se poate face repede, de comun acord.

23de meciuri, 4 goluri și un assist a adunat Djokovic la FCSB în actuala stagiune

VIDEO Goncalo Gregorio e optimist: „Nu suntem morți!”

Citește și alte știri:

Dinamo a ochit unul dintre golgheterii Superligii: răspunsul a venit instant!
DINAMO
Dinamo a ochit unul dintre golgheterii Superligii: răspunsul a venit instant!
5 jucători sunt OUT de la Dinamo! » De ce depinde plecarea celui de-al 6-lea
DINAMO
5 jucători sunt OUT de la Dinamo! » De ce depinde plecarea celui de-al 6-lea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valentindragobete
valentindragobete  •  24 Decembrie 2023, 14:27
Postat de fan_nordjylland pe 24 Decembrie 2023, 11:25

Nu mai trageti bah de cai morti !! Eu nu as lua pe niciunul din astia 2 !! Sa stea la FCSB !!

Cine ești tu, băi fan-ică, ca să poți "lua" pe cineva ? Un nimeni în ploaie care nu o sa priceapă niciodată cat este de prost ?

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Decembrie 2023, 12:09

Selecție pe sprânceană, ca Negoiță

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  24 Decembrie 2023, 11:25

Nu mai trageti bah de cai morti !! Eu nu as lua pe niciunul din astia 2 !! Sa stea la FCSB !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează