FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a ochit unul dintre golgheterii Superligii: răspunsul a venit instant!

Eduard Florescu (stânga)/ foto Imago Images
Eduard Florescu (stânga)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 10:02 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 17:13

Zeljko Kopic a fost impresionat de mijlocașul-golgeter al Botoșaniului, Eduard Florescu, 26 de ani, doar că fotbalistul este netransferabil, a transmis Valeriu Iftime, care speră să salveze din nou echipa de la retrogradare

Antrenorul lui Dinamo a pus ochii pe mijlocașul central al Botoșaniului, Eduard Florescu, unul dintre golgeterii campionatului actual, omul care a decis inclusiv prima și singura victorie a moldovenilor din acest campionat, 2-0 la Galați cu Oțelul.

Ovidiu Burcă despre cum a devenit dinamovist: „Toți în familia mea, la derby-uri, țineau cu Steaua
video exclusiv
Ovidiu Burcă despre cum a devenit dinamovist: „Toți în familia mea, la derby-uri, țineau cu Steaua". De la pâinea-n țăst a bunicilor la generația MTV și social media

Tehnicianul croat al "câinilor" a remarcat câțiva jucători din zona mediană de la FC Botoșani după meciul direct dintre cele două echipe, 2-0 pentru Dinamo, lunea trecută, întrebându-i pe șefii clubului ce șanse ar fi ca Eduard Florescu să vină sub comanda sa, conform informațiilor GSP.ro.

FC Botoșani a prins curaj, Eduard Florescu este netransferabil

Totuși, sunt șanse minime ca mijlocașul de 26 de ani să plece de la Botoșani în această iarnă. Cel puțin nu pentru o sumă mai mică de jumătate de milion de euro, cum afirmă sursele GSP.

Răspunsul lui Valeriu Iftime a venit prompt. "Nu e transferabil. Oricum, el este monitorizat de mai multe formații din țară și din străinătate. Avem multă treabă la echipă, pentru 2024", a explicat patronul Botoșaniului.

Valeriu Iftime și-a recăpătat optimismul după victoria pe terenul Oțelului și speră să prindă măcar un loc de baraj. Botoșaniul va începe 2024 la 11 puncte de Poli Iași, primul loc de baraj, și la 12 puncte de UTA, primul loc care se salvează direct. În ediția precedentă, moldovenii au reușit să se salveze direct de la retrogradare, după un sezon de primăvară remarcabil.

De aceea Valeriu Iftime vrea să formeze o nouă echipă, în această iarnă, în jurul lui Eduard Florescu și Victor Dican, alături de veteranii Alin Șeroni și Alexandru Țigănașu. Totodată, va reveni la antrenamente, apoi în meciurile oficial, Sebastian Mailat, jucătorul providențial în primăvara 2023, care este apt acum după o accidentare teribilă în cantonamentul din vară.

Eduard Florescu, dezlănțuit în acest sezon de Liga 1

Zeljko Kopic are ochi buni. Într-o discuție cu ceilalți dinamoviști, croatul l-a menționat pe Eduard Florescu, omul care a marcat o doppietta vineri seară cu Oțelul. La Galați Florescu a înscris din lovitură liberă, apoi în primul minut al prelungirilor a marcat din nou, șut plasat din careu.

Momentan, mă gândesc doar la vacanță. Apoi, vreau să ajut echipa asta, cât timp voi fi aici, merită Botoșaniul să fie în primul eșalon. Dacă apare ceva, să ajut clubul, să fie bine și pentru mine, aș putea face pasul... Dar nu știu, primordial e ceea ce fac la FC Botoșani, domnul Iftime ne-a șocat pe toți: ne-a zis să avem încredere, ne-a plătit salariile după 21 de meciuri în care n-am învins
Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani

9goluri și 4 assist-uri a reușit Florescu în această stagiune pentru moldoveni în 21 de etape, fiind unul dintre puncherii sezonului

VIDEO. Moș Crăciun e „câine”! Dinamo o învinge în prelungiri pe Voluntari și continuă să viseze

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Calvarul se încheie pentru cel mai ghinionist jucător român: „Dacă Ianis Hagi a putut, eu de ce să nu pot?!” » Ar putea salva un club din Liga 1

600.000 de euro pentru Rareș Pop! Clubul din Superliga negociază pentru „perla” Aradului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  24 Decembrie 2023, 22:41

Asta e, transferam altceva

laur33
laur33  •  24 Decembrie 2023, 17:59
Postat de dZ372LT pe 24 Decembrie 2023, 13:53

Trista viata ai daca si aici l ai gasit pe Jiji (:(:):De la Jiji mai ciupeste ceva banuti!!! De la Mimamo *** (:(:(: Purici(:(:(:

De unde știi ca Dinamo l-a cerut gratis? Ai stat la ***' lu' Eftime cu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Zuza
Zuza  •  24 Decembrie 2023, 16:32

Iftimie face combinații doar cu becali! Atât! Cu fcsb stă în poziții nefirești la orice oră,în orice meci iar cu adversarii direcți.....mor pe teren! Câți jucători de la botoșani au plecat la alte echipe în afară de cfr?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează