FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

VIDEO După faptă și răsplată! Louis Munteanu, petrecere în club, pe manele, după „dubla” cu Rapid

Louis Munteanu (primul de la stânga la dreapta), foto: Instagram +7   FOTO
Louis Munteanu (primul de la stânga la dreapta), foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 12:27 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 14:15

Louis Munteanu (21 de ani) a fost MVP-ul partidei câștigate de campioana Farul pe terenul lui Rapid, scor 2-1. Vârful a marcat o „dublă” și i-a asigurat echipei sale prima victorie din play-off. După meci, jucătorul împrumutat de la Fiorentina a petrecut într-un club din București.

Pe modelul „Borza și Albu”, însă de data asta după o victorie, Munteanu a sărbătorit golurile alături de prieteni, într-un club din București, conform Fanatik.

Decizie drastică anunțată în direct, după eșecul lui Rapid: „N-o să mai vedeți niciodată” + mesaj dur pentru Dan Șucu: „Nu a dat niciun ban, băgați-l în direct!”
RAPID - FARUL 1-2
Decizie drastică anunțată în direct, după eșecul lui Rapid: „N-o să mai vedeți niciodată” + mesaj dur pentru Dan Șucu: „Nu a dat niciun ban, băgați-l în direct!”

VIDEO. Louis Munteanu, în club după „dubla” cu Rapid

Gheorghe Hagi le-a permis jucătorilor să se relaxeze după succesul din Giulești. Farul s-a apropiat la trei puncte de Rapid și speră în continuare la ocuparea unui loc pe podium. Louis Munteanu s-a distrat pe cinste după acest succes în „Kayo”, club din zona de Nord a Capitalei, iar petrecerea a continuat în „Atmosphere”, acolo unde, printre alții, a cântat manelistul Costel Biju.

+3 FOTO

Munteanu a avut motive de bucurie. A fost cel mai bun jucător în succesul echipei sale de pe terenul lui Rapid. A deschis scorul în minutul 23, după un șut care nu i-a oferit nicio șansă fostului său coleg, Marian Aioani și a realizat „dubla” în minutul 55, după un șut din interiorul careului.

De fiecare dată, Louis Munteanu a fost „servit” ideal de colegii săi, Constantin Grameni (21 de ani) și Ionuț Cojocaru (20 de ani).

Louis Munteanu, după victoria cu Rapid: „Ne-am propus să fim în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie”

Atacantul Farului a declarat că echipa antrenată de Gică Hagi nu joacă sub presiune în acest play-off, iar asta se vede în jocul echipei. Munteanu vrea să iasă golgheter în acest play-off, la fel cum a făcut-o anul trecut.

„Am făcut o partidă foarte bună, suntem fericiți pentru această victorie mare. Nu avem presiune, dar asta nu înseamnă că ne predăm. S-a văzut că am avut atitudine, determinare. Sunt fericit că am marcat astăzi, mai ales lui Marian [Aioani], este fratele meu, chiar am glumit cu el azi dimineață, I-am zis că îi dau gol. Probabil i-am luat moralul”, a declarat Munteanu pentru Orange Sport.

Ne-am propus să fim în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie. Nu avem presiune și asta se vede. Așa a fost și anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper să fiu golgheterul play-off-ului și anul ăsta. Au fost mulți fani, a fost o atmosferă frumoasă, aici mereu e așa

Louis Munteanu, atacant Farul

Citește și alte știri:

„Nu există așa ceva” » Ilie Dumitrescu, opinie tranșantă după Rapid - Farul 1-2
RAPID - FARUL 1-2
„Nu există așa ceva” » Ilie Dumitrescu, opinie tranșantă după Rapid - Farul 1-2
Din vară la Rapid? „Sigur ne vom baza pe el. Nu găsești mulți fotbaliști de tipul lui”
Rapid
Din vară la Rapid? „Sigur ne vom baza pe el. Nu găsești mulți fotbaliști de tipul lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
kuba
kuba  •  16 Martie 2024, 19:40
Postat de dobrin pe 16 Martie 2024, 14:27

Educatie a la Hagi.

:)))

Misu1950
Misu1950  •  16 Martie 2024, 15:37

Nu ai nostrii sunt de vina ca nu fac fata cand ies afara! Aia de acolo sunt vinovati ca nu baga neam de manele prin baruri...Si mai au si pretentia sa cam ocolesti barurile. Pai asa, de unde sa-ti tragi seva?

Dikice
Dikice  •  16 Martie 2024, 14:41

Manelele o sa va manance banii si creieru’… Vai de capu’ vostru needucatilor… va tatuati da’ nu stiti nici macar istoria tatuajului k sa nu mai zic de istoria Romaniei..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează