FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Șocant! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași

Alexandru Albu, în club după eșecul de la Iași +6   FOTO
Alexandru Albu, în club după eșecul de la Iași

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 14:49 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 16:46

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club de fițe din Copou după eșecul Rapidului cu Poli Iași (1-3), riscă acum sancțiuni drastice după „evadarea” lor. Dan Șucu este descumpănit, a oferit o primă reacție după înfrângere.

Rapid a pierdut la Iași, scor 1-3 cu Poli Iași, un eșec care i-a enervat teribil pe suporterii giuleșteni și l-a descumpănit pe Dan Șucu, în perspectiva luptei la titlu.

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

A fost prima înfrângere a elevilor lui Cristiano Bergodi în meciurile oficiale din 2024, survenită după o serie de 5 victorii la rând. După meci, în momentul în care au mers în fața propriilor suporteri, fanii i-au apostrofat pe jucătorii giuleșteni.

„Rușine să vă fie!", au scandat ultrașii Rapidului la adresa fotbaliștilor, care au părăsit terenul cu capetele plecate.

Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

Alexandru Albu și Andrei Borza au „celebrat” eșecul cu Poli Iași în club!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost jucători ai Rapidului care au dorit să uite de eșecul jenant de la Iași și au plecat în club!

În seara în care românii au sărbătorit Dragobetele, doi dintre elevii lui Bergodi, închizătorul Alexandru Albu, 30 de ani, și fundașul stânga Andrei Borza, 18 ani, au fost surprinși într-un club de fițe din Iași. La "Fratelli". Despre subiect a scris în premieră iamsport.ro.

Cei doi apar în imagini filmate în respectivul club, la un party organizat de Dragobete. Și Alexandru Albu, și Andrei Borza au fost titulari în Copou. Au trecut rapid peste eșecul și apostrofările galeriei și au dat iama în club ca să uite de necazurile de pe terenul de fotbal.

Șocant! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele)

Aceasta chiar dacă echipa are un program strict, inclusiv în noaptea de după o partidă oficială, chiar dacă miercuri este un alt duel tare, în Grant, cu UTA lui Mircea Rednic.

Albu și Borza au fost filmați și de cei prezenți în club, mijlocașul apare și pe o filmare de pe Instastory a celor de la "Fratelli".

Interesant este că Alexandru Albu își negociază în aceste zile contractul cu echipa vișinie.

4este nota primită de Andrei Borza, pentru prestația din capitala Moldovei, în timp ce Albu a primit 5 în GSP

Dan Șucu, furios după imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza: „Ce oameni, ce suflet au ăștia doi?”

Dan Șucu a oferit o primă reacție pentru GSP:

Un milion de oameni așteaptă și-și doresc din suflet ca Rapid să ia titlul. 2.000 de suporteri au venit aseară, la Iași, ca să-I încurajeze și au pus suflet. Au plecat toți dezamăgiți, inclusiv eu.

OK, pot să înțeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înțelege și că pe doi jucători dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion.

Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători, nu!

-Dan Șucu pentru Gazeta Sporturilor

Șucu a fost nervos imediat după meci: „Cred că suntem încă prea puțini"

Imaginile DigiSport din timpul meciului, difuzate după golul secund al ieșenilor, au surprins un patron al Rapidului, Dan Șucu, extrem de îngândurat, cu o privite pierdută, simțind eșecul ce se apropia.

După partidă, omul de afaceri a fost la fel de afectat. A criticat, diplomat, echipa.

„N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem. Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări jucătorilor echipei adverse! Au fost foarte puternici", a declarat Dan Șucu.

Citește și alte știri despre Poli Iași - Rapid:

„Asta i-a dat pe ei peste cap” » Leo Grozavu dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Rapid și care e filosofia sa: „Eu vreau să atac, nu să joc închis și să aștept la «poate iese ceva»”

O exclude pe Rapid din lupta pentru titlu: „Tot FCSB și CFR se vor bate”

Verdictul dur al lui Viorel Moldovan: „Campioana nu trebuie să piardă mai mult de atât”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
zorrozabal
zorrozabal  •  26 Februarie 2024, 09:17

Ce diversiune de doi lei!Adica d-aia n-a jucat nimic Rapid -ca s-au dus aia doi la club DUPA meci-in timpul lor liber?Nu ca alde Șucu și Niculae au adus toți expirații lepadați de Becali(Oaida,Djocovic)?

demostene1
demostene1  •  25 Februarie 2024, 18:19
Postat de cpt.ahab pe 25 Februarie 2024, 17:11

Fals. Copoul e cartierul protipendadei Iașiului din cele mai vechi timpuri. Faptul că acolo sunt și cămine de studenți nu-l transformă într-un cartier studențesc, așa cum e "Tudor", de pildă.

in copou toate cluburile si toate aproape toate restauratenele se adreseaza studentilor. cluburile de lux din iasi sunt in centru, pe langa palas sau zona respectiva. nu e copou un fel de regie

Averroes
Averroes  •  25 Februarie 2024, 17:51
Postat de demostene1 pe 25 Februarie 2024, 16:42

Pentru cine nu știe Copou e cartier de studenți. Ce club de fițe e in Copou? Haha sau daca e berea 10 lei e de fițe?

Astia incaseaza salariul in obiecte de mobilier; probabil nu stau excelent la capitolul cash

Vezi toate comentariile (19)
Comentează