FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură DEVASTATOARE pentru Dinamo! Sergiu Hanca ar putea pleca la o mare rivală din Liga 1 » Primele detalii

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 21:23

Mariajul dintre Sergiu Hanca și Dinamo nu mai are cum să aibă o continuitate fericită! Evenimentele regretabile de la Giurgiu, unde soția sa a fost implicată într-o altercație cu mai mulți fani dinamoviști, au fost picătura care a umplut paharul pentru fotbalist, care oricum își dorea de mai mult timp să plece.

TV Digi Sport anunță că Hanca este dorit de CS U Craiova, ceea ce ar reprezenta o adevărată lovitură pentru dinamoviști. Dacă începutul anilor 2000 era marcat de adevărate lovituri aplicate de Dinamo cluburilor din Craiova, lucrurile s-au schimbat radical acum: oltenii le pot da o lovitură fatală "câinilor", transferându-le cel mai reprezentativ jucător din ultimii doi ani.

Trocul se poate dovedi unul echitabil pentru CS U Craiova, un club cu posibilități financiare net superioare celor de la Dinamo. 100.000 de euro e o sumă modică pentru olteni, iar fotbalistul ar putea fi și el de câștig de cauză. Ar putea câștiga la Craiova un salariu de două ori mai mare decât primea în "Groapă". 

Pentru Hanca și-a manifestat interesul și Hapoel Haifa, echipa la care evoluează Gabi Tamaș (Vezi AICI detalii despre posibilitea ca Hanca să ajungă în campionatul Israelului.)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
suporterucv
suporterucv  •  24 Decembrie 2018, 01:14
Postat de mihnea74 pe 22 Decembrie 2018, 22:17

Oricum Dinamo nu are situatia mizerabila in care este fcsb si craiolgutza.La ei suporteri sunt impartiti,uni nu vor sa miroasa a oaie alti nu vor cu olgutza

Ha ha...d-aia avem noi vreo 15 mii medie pe meci, iar voi abia vreo 4 mii ...:)))) pt ca suntem dezbinati :)) Ati ajuns rusinea tarii la nivel de fani, asa ca liniste pe acest subiect. Sunteti nerelevanti in peisaj in fata oltenilor !!

geo.b.
geo.b.  •  23 Decembrie 2018, 18:57

Sunt total impotriva la ceea ce s-a intamplat cu sotia lui Hanca,dar Hanca demult "se cerea afara" prin prestatiile lui din teren.El demult nu-i mai era gandul la performantele echipei unde juca si probabil chiar la plecare.Este alegerea lui,dar oriunde se duce,nu cred ca va mai primi tot atatea sanse de a face FIGURATIE IN TEREN,asa cum a facut in ultimele doua sezoane la Dinamo.

doritor
doritor  •  23 Decembrie 2018, 13:06

De si zic ca e un jucator bun,totusi U Cv. prea aduna multi „pitici” Ne trebuie jucatori cu talie mai cu seama ca avem Gardos, Calancea, M. Roman, Popa nefolositi (de ce?) . Jucatorii mai trebuie corectati si-n asezarea in teren,dar si-n procedeele de deposedare,preluare, presing. Ori aici e rolul unor antrenori priceputi si dincolo de organizare club,recuperare,pregatire fizica. Cum ar face :Cartu, Multescu, Teja, C.Enache etc. la care se vede imediat un progres.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează