FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima ofertă pentru Hanca după ce a anunțat că pleacă de la Dinamo » Cât oferă echipa care-l vrea

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 18:49

Sergiu Hanca (26 de ani) nu duce lipsă de oferte după ce a anunțat că-și va rezilia contractul în urma incidentelor în care a fost implicată soția sa, Andreea, la meciul cu Astra, scor 1-4, când aceasta a fost agresată de suporterii alb-roșilor.

Presa din Israel scrie că Hapoel Haifa ar fi interesată de mijlocașul român pentru care ar fi dispusă să plătească 100.000 de euro. Jucătorul e dorit special pentru a duce echipa în cupele europene.

În plus, lui Hanca nu i-ar fi foarte greu să se adapteze în Israel, ținând cont că la aceeași echipă joacă și Gabi Tamaș (35 de ani), care are o foarte mare influență în cadrul formației.

Mijlocașul e ademenit de israelieni și cu un salariu pe măsură, 20.000 de euro lunar ar urma să primească Sergiu Hanca.

4.000 €pe lună era salariul lui Hanca la Dinamo, echipă cu care mai are contract până la 30 iunie 2019

Citește și: 

ASTRA - DINAMO 4-1 // Cornel Dinu, necruțător după o nouă umilință » A "mitraliat" toată echipa și i-a găsit vina lui Rednic

VIDEO+FOTO Filmul evenimentelor de la Giurgiu » Cum s-a derulat pas cu pas scandalul dintre soția lui Hanca și fani: "Vă bateți joc de Dinamo!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
chris_bu67
chris_bu67  •  22 Decembrie 2018, 10:00

un frumos cadou de Crăciun pentru fanii dinamoviști este plecarea lui Serjiu,cât despre treaba cu agresarea soaței,mă dezic de comportamentul fanilor,deși cred că principala vinovată e doamna,care nu avea ce să caute acolo,mai ales dacă zice că e ...doamnă,în rest sărbători luminate tuturor!

zecs93
zecs93  •  22 Decembrie 2018, 06:48

dati-l va rog eu, daca suma e reala, nu mai stati pe ganduri, 100 de mii e parfum pe gloaba asta, ne scoatem banii , va jur, decat sa l pierdeti gratis, luati banii de la israelieni !!!

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  22 Decembrie 2018, 06:04
Postat de mosvasile pe 21 Decembrie 2018, 19:46

Are 9000!Dupa ce au refuzat oferta de la Lille-pentru 600 de mii-Dinamo- ca sa-l imbuneze- i-a marit salariul de la 4000, la 9ooo euro/luna!Parerea mea ca Hanca-convins de sotie care vrea sa se intoarca in Ardeal-este pe fir cu Miriuta,pentru Hermanstad!Mai ales ca meciurile le vor juca la Tg.Mures-de unde vine jucatorul!

Hermannstadt va juca restul returului la Pitesti sau Mioveni, nu tine teoria ta

Vezi toate comentariile (20)
Comentează