FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Filmul evenimentelor de la Giurgiu » Cum s-a derulat pas cu pas scandalul dintre soția lui Hanca și fani: "Vă bateți joc de Dinamo!"

Captură TV Telekom Sport +6   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:48

Dinamo e zguduită de un scandal de proporții după ce, în timpul partidei Astra - Dinamo 4-1, soția lui Sergiu Hanca a fost implicată într-o altercație cu fanii dinamoviști.

Totul s-a declanșat după golul fantastic reușit de Sergiu Hanca în minutul 77. Andreea a celebrat superreușita partenerului său, moment în care câțiva fani au început s-o ironizeze verbal și să se îndrepte amenințător către ea.

Soția fotbalistului nu s-a abținut și a intrat într-un dialog dur cu fanii: "Bă, vă bateţi joc de Dinamo! Asta faceţi voi, vă bateţi joc de Dinamo!", le-a strigat aceasta suporterilor. Totul s-a petrecut sub privirile amicelor acestuia, printre care se afla și Bianca Filip, soția lui Steliano Filip. În plus, pe imagini se observă cum una dintre însoțitoarele Andreei Hanca filmează evenimentele cu telefonul mobil. 

Scandalul a fost atenuat de fratele Andreei Hanca, prezent și el în tribune. Acesta a încercat să-i calmeze pe fanii recalcitranți și să-i îndepărteze de locul unde se aflau sora lui și prietenele ei. 

Bianca Filip, Andreea Hanca și prietenele lor înainte de meci:

Iată filmul evenimentelor ulterioare din tribună, capturi dintr-un video publicat de TV Telekom Sport AICI:

1 - Andreea Hanca în dialog cu suporterii dinamoviști:

3 - Fratele Andreei, Robert, a intervenit pentru a o apăra:

4 - Andreea pleacă din tribună

5 - Conflictul din tribună continuă

6 - Bianca, soția lui Steliano Filip, și o altă prietenă a Andreei pleacă și ele din tribună

7 - O altă prietenă a Andreei filmează incidentele

"Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de şoc. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai păţit aşa ceva în viaţa mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns" Andreea Hanca pentru GSP.ro, imediat după meci

VIDEO cu scandalul integral din tribunele stadionului "Marin Anastasovici".

Vezi și: Nu mai e cale de întoarcere » Declarații CATEGORICE ale lui Sergiu Hanca: "Pentru mine, Dinamo a murit, poate să-mi dea și 50.000 de euro pe lună!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Decembrie 2018, 18:16

Du-te la Becali sa-ti dea 50 k pe luna(nu pe pamant).La ce valoare ai,sa zici mersi ,ai sa mergi de la o echipa la alta prin L1 mult si bine,adica pana la pensie. Iar fufele astea sa nu creada ca cineva le baga in seama ca sunt sotiile unor purtatori ilegali de ghete de fotbal!

238347800419807
Liviu Pop  •  22 Decembrie 2018, 09:49

Papitoaicele astea - ca sa ma exprim elegant -nu știu ce sa mai facă sa se bage in seama! Iar ăștia care se dau fotbaliști sunt la fel de “pe lângă” și in viața!

ge0x
ge0x  •  22 Decembrie 2018, 09:06

Dupa ce s.a vazut la tv nu a agresat.o nimeni fizic. Si prin faptul cum tipa si gesticula eu zic ca ii cam provoca pe suporteri. Mai bine isi vedea de treaba ei mai ales ca Hanca de un an jumate nu joaca nimic. Sunt de acord sa se bucure cum doreste, dar nu sta intre nebuni. Nici cel mai tare inotator nu sare in mare cand e furtuna. Trebuie sa stii sa gestionezi o situatie. Nu sa faci tu pe viteaza. Doar daca esti inconstienta. Ea a crezut ca daca e soția lu. Hanca poate tipa la galerie si provoca prin felul agresiv prin care gesticula. Eu zic ca suporterii au fost chiar decenti. Orice alt barbat eu cred ca si.o lua

Vezi toate comentariile (48)
Comentează