FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu mai e cale de întoarcere » Declarații CATEGORICE ale lui Sergiu Hanca: "Pentru mine, Dinamo a murit, poate să-mi dea și 50.000 de euro pe lună!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 08:18

Sergiu Hanca, 26 de ani, a oferit, târziu în noapte, o primă reacție după ce soția sa, Andreea, a fost agresată de fani în tribunele de la Giurgiu la partida Astra - Dinamo 4-1. 

Fotbalistul a solicitat rezilierea contractului și a oferit o reacție dură, în care anunță că sub nicio formă nu va mai continua în "Ștefan cel Mare". 

"I-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă mâine nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo.

Pentru mine Dinamo a murit în seara asta!", a declarat Hanca, potrivit site-ului doardinamo.ro.

Soția lui Sergiu Hanca a fost agresată în incinta arenei de câțiva indivizi din galeria roș-albilor. Andreea a fost bruscată și trasă de păr, fiind salvată de fratele său, care a urmărit meciul alături de ea. 

Vezi și: FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
chris_bu67
chris_bu67  •  22 Decembrie 2018, 19:23

Drum bun ,Hanca!

costacurta
costacurta  •  21 Decembrie 2018, 18:04

Ar fi culmea sa mearga la Steaua.

rocky2
rocky2  •  21 Decembrie 2018, 15:45
Postat de terminator_1 pe 21 Decembrie 2018, 13:10

Nu-ti bate tu capulBecali oricand il ia la Steaua si sigur poate castiga, la fel ca si Gnohere de cel putin 10 ori mai mult decat faramiturile aruncate de clanul de la Rin.

Il vrei la clona sulfuroasă?:)))

Vezi toate comentariile (80)
Comentează
Close