FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA #12

LPF a anunțat programul următoarei etapei din Liga 1: când e programat derby-ul Rapid - CFR Cluj

Derby-ul „feroviar” CFR Cluj - Rapid se joacă duminică, 17 octomrie / Sursă foto: Facebook CFR Cluj
Derby-ul „feroviar” CFR Cluj - Rapid se joacă duminică, 17 octomrie / Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 21:20 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 21:36

LPF a anunțat astăzi programul etapei #12 din Liga 1, prima după meciurile echipei naționale. Capul de afiș al rundei e reprezentat de meciul dintre CFR Cluj și Rapid. 

Runda va fi deschisă de Dinamo, care va încerca să obțină prima victorie de la revenirea lui Mircea Rednic. Roș-albii au meci la Mediaș, cu Gaz Metan, vineri, 15 octombrie, de la ora 20:30. 

Sâmbătă, tot de la 20:30, FCSB primește vizita nou-promovatei CS Mioveni. Cel mai tare meci al etapei e duminică. Derby-ul „feroviar” dintre Rapid și CFR Cluj se joacă pe 17 octombrie, de la 20:30.

Programul etapei #12 din Liga 1: 

Vineri, 15 octombrie:
Ora 20:30: Gaz Metan Mediaş – FC Dinamo 

Sâmbătă, 16 octombrie 
Ora 17:30: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Voluntari 
Ora 20:30: FCSB – CS Mioveni

Duminică, 17 octombrie
Ora 15:00: FC Argeş – Farul Constanţa
Ora 17:30: UTA Arad - FC U Craiova 1948 
Ora 20.30: FC Rapid 1923 - CFR 1907 Cluj

Luni, 18 octombrie 
Ora 17:30 FC Botoşani – Chindia Târgovişte 
Ora 20:30 Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Cât va dura înlocuirea gazonului de pe „Ion Oblemenco” + când se joacă primul meci pe noua suprafață

Luni dimineață au început lucrările de înlocuire a gazonului de pe „Ion Oblemenco”, iar CS Universitatea Craiova, prima care joacă pe noua suprafață, în etapa 12 din Liga 1, a primit asigurări că miercurea viitoare va fi gata.

La Craiova au demarat lucrările de schimbare a gazonului de pe „Ion Oblemenco”, exact așa cum fusese preconizat. Acțiunea se desfășoară pe repede-înainte, dovadă că, la câteva ore de la start, suprafața de joc fusese decopertată în totalitate.

CS Universitatea, prima dintre cele două echipe ale Craiovei care va evolua pe noua suprafață, în etapa a 12-a (pe 18 octombrie), contra Clinceniului, a primit asigurări de la Primărie că totul va fi gata într-un timp-record. Concret, în 10 zile, în condițiile în care, de regulă, o asemenea acțiune durează cel puțin două săptămâni. Practic, miercurea viitoare, noul gazon va fi „bun de joc”.

VIDEO Dumitru Dragomir, supărat pe arbitrajele din ultima perioadă: „Nu face nimeni nimic!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV I-au pus gând rău lui Dinamo! Primele reacții după tragerea la sorți din Cupa României: „Ne dorim să ajungem în finală”

UPDATE / VIDEO S-au tras la sorți „optimile” Cupei: FCSB întâlnește una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Octombrie 2021, 12:27

Hai Rapidu'!!!

nesufertiti
nesufertiti  •  06 Octombrie 2021, 05:26
Postat de m4blue88 pe 05 Octombrie 2021, 23:11

Rapid nu prinde playoff-ul, au mai fost echipe din aste acare au inceput foarte puternic si apoi abia au scapat. As paria ca asa pateste si Rapid, nu aveti decat 3-4 jucatori buni, campionatul e lung.

Parerea mea de amator semihabarnist in ale fotbalului ii ca doar 4 echipe par a fi batute-n cuie pentru playoff: noi (frana), fcsb, Botosani si Craiova lui Reghe. Pe UTA o vad conducand grupul urmaritor, care se bate pentru celelalte doua locuri. Daca Sepsi isi revine, or sa fie si ei acolo. Mentiuni onorabile: Farul, Rapid (desi n-au antrenor), iar Voluntari si Chindia ar putea produce surprize. As prefera doua dintre UTA, Sepsi sau Rapid, pe oricare le vad punand probleme serioase celor patru din frunte.

m4blue88
m4blue88  •  05 Octombrie 2021, 23:11
Postat de dodo001 pe 05 Octombrie 2021, 22:42

Da da, cel mai tare Derby :))) între cele doua echipe nu a fost niciodată o rivalitate. Sincer mi-ar plăcea ca Rapid sa termine campionatul pe locul 2. Dacă nu ia CFR campionatul atunci sa-l ia Rapid. Toți ceferiștii gândesc la fel.

Rapid nu prinde playoff-ul, au mai fost echipe din aste acare au inceput foarte puternic si apoi abia au scapat. As paria ca asa pateste si Rapid, nu aveti decat 3-4 jucatori buni, campionatul e lung.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează