FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

LPF amenință cluburile din Liga 1! Ce se întâmplă dacă apar focare de COVID-19 și în sezonul viitor: „Asta îi va responsabiliza mai mult”

LPF se gândește serios să sancționeze cluburile din Liga 1, în cazul în care și în sezonul viitor vor apărea focare de coronavirus în rândul echipelor. +37   FOTO
LPF se gândește serios să sancționeze cluburile din Liga 1, în cazul în care și în sezonul viitor vor apărea focare de coronavirus în rândul echipelor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2020 17:40 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 18:23

Liga Profesionistă de Fotbal se gândește serios să sancționeze cluburile din Liga 1, în cazul în care și în sezonul viitor vor apărea focare de coronavirus în rândul echipelor.

  • Dinamo și CFR Cluj sunt cele mai afectate echipe din Liga 1. 18 jucători de la Dinamo și 14 de la CFR s-au infectat cu noul tip de coronavirus, iar programul din play-off și play-out a fost complet dat peste cap!

Dacă până acum nu s-au aplicat măsuri punitive împotriva echipelor care au avut multe cazuri de COVID-19, acest lucru s-ar putea schimba începând din sezonul viitor, programat să înceapă după 20 august. Anunțul a fost făcut de Justin Ștefan, secretarul general al LPF. 

„Există o singură sancțiune care poate fi impusă și să aibă efect. În cazul cluburilor care au mai multe cazuri, 3, 5 sau 6 cazuri, să se impună izolarea pentru 14 zile și pierderea meciurilor cu 3-0. 

Consider ca acest lucru îi va responsabiliza mai mult. Obiectivul, în sezonul următor, este acela de a termina competiția pe teren, de a încasa banii din drepturile TV, de a nu mai exista cazuri de Covid-19, focare, cum am avut în acest sezon, și cred că toată lumea ar trebui să fie de acord. Sancțiunea pe care o propun cred că-i va responsabiliza mult mai mult pe conducătorii cluburilor”, a spus Justin Ștefan, potrivit Antena Sport. 

Justin Ștefan: „Avem nevoie de o testare din 7 în 7 zile”

„Din acest sezon, am tras învățămintele necesare pentru sezonul următor. Testarea din 14 în 14 zile nu este eficientă. Avem nevoie de o testare din 7 în 7 zile. Sancțiunile nu au niciun efect” - Justin Ștefan, secretar general LPF

VIDEO Gest superb al suporterilor de la CFR Cluj, după focarul de COVID-19 din echipă! Bannerul afișat la stadion

Citește și alte știri din Liga 1: 

Anunț important făcut de Craiova » Au venit rezultatele ultimelor teste COVID-19 efectuate de olteni

DINAMO. Ei sunt puștii care vor să-i salveze pe „câini” de la retrogradare: „M-aș simți ca un erou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
117180969237501
Alexandru Tomescu  •  26 Iulie 2020, 21:10

Daca joci impotriva unui jucator nedepistat cu Covid si te infestezi?Fraierul ala de Paun n-a luat virusul de la prieteni de pahar.Virusul l-a luat de la cineva din echipa Craiovei.Ma bazez pe urmatoarele:perioada de incubare corespunde,existau niste cazuri de infestare la echipa crioveana,la un moment dat Paun a avut o atitudine foarte prietenoasa cu un craiovean.In final n-ar fi rau ca echipa craioveana sa fie testata in Bucuresti ca si CFR.

iulian1952
iulian1952  •  25 Iulie 2020, 20:49

L.P.F. , SINGURA LIGA DIN LUME FARA PRESEDINTE , DEGEABA AMENINTA ECHIPELE PENTRU VIITOR , PENTRU CA TOT EA II VA SALVA , ASA CUM O SALVEAZA PE DINAMO DE LA RETROGADARE . DINAMO O ECHIPA FARA ORIZONT , FARA PATRON , FARA JUCATORI DE VALOARE , FARA PALMARES IN ULTIMII ANI . RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F ,RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F , RUȘINE L.P.F , .... RUȘINE , RUȘINE , RUȘINE ,RUȘINE , ... UUUOOOOOO !

stoichkov10
stoichkov10  •  25 Iulie 2020, 20:13
Postat de steauaeuna pe 25 Iulie 2020, 20:08

tot mai bine e in liga a doua.

Nu i problema. Mergem inainte, bafta

Vezi toate comentariile (36)
Comentează