FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA ETAPEI

LPF a anunțat echipa etapei în Liga 1: 6 români + 5 străini

LPF a anunțat echipa etapei în Liga 1 » Laurențiu Reghecampf, ales cel mai bun antrenor
LPF a anunțat echipa etapei în Liga 1 » Laurențiu Reghecampf, ales cel mai bun antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 14:50 / Actualizat marti, 15 martie 2022 15:24

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a primei etape de play-off și play-out. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și UTA sunt ce mai bine reprezentate echipe, fiecare cu doi jucători în primul „11”.

În plus, oltenii dau și antrenorul etapei, pe Laurențiu Reghecampf, care a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1. Rapid, FC Botoșani și Sepsi sunt reprezentate de câte un jucător în echipa ideală aleasă de LPF.

Drona a survolat noua arenă de 24 de milioane de euro din România » Când ar putea fi gata pentru fotbal
ARENĂ NOUĂ
Drona a survolat noua arenă de 24 de milioane de euro din România » Când ar putea fi gata pentru fotbal

LPF a ales echipa etapei din Liga 1

PORTAR

  • Ștefan Târnovanu (FCSB / 21 de ani) - A închis excelent poarta pentru a doua rundă la rând, contribuind cu intervenţiile sale la succesul bucureştenilor.

FUNDAȘI

  • Marko Vukčević (UTA / 28 de ani) - Titularizat pentru a 25-a oară în acest sezon, fundaşul dreapta muntenegrean a avut o nouă evoluţie consistentă.
  • Paul Papp (Universitatea Craiova / 32 de ani) - Cu el în postura de lider în centrul defensivei, Universitatea a ajuns la patru meciuri la rând fără gol încasat.
  • Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - A înscris pentru întâia oară în acest sezon şi a ajuns la 11 reuşite în 163 de jocuri disputate în Liga 1.
  • Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A dominat flancul stâng. A oferit o pasă de gol, a patrulea în campionatul actual.

MIJLOCAȘI

  • Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 ani) - Un gol spectaculos i-a adus decarului ardelenilor a noua prezenţă din acest sezon în "Echipa etapei".
  • Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) - A dominat centrul terenului, zonă în care a recuperat multe baloane. În plus, a marcat golul care a deschis drumul roş-albaştrilor spre victorie.
  • Mattias Käit (Rapid / 23 de ani) - Transferat în iarnă, a devenit rapid un titular incontestabil. A înscris a doua oară în 10 jocuri.

ATACANȚI

  • Jája Silva (FC Botoşani / 23 de ani) - Intrat pe teren la startul reprizei a doua, a marcat un gol şi a contribuit la celelalte trei reuşite izbutite de moldoveni în partea secundă.
  • Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 25 de ani) - Graţie dublei reuşite în ultima rundă, actualul vârf al covăsnenilor a ajuns la 38 de goluri în 166 de meciuri jucate în Liga 1.
  • Claudiu Petrila (CFR Cluj / 21 de ani) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare. A pasat decisiv la prima reuşită a clujenilor, apoi a marcat golul care a închis tabela.

ANTRENOR

  • Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani) - Şi-a arătat clasa! A gestionat profesionist momentul dificil prin care a trecut echipa şi a ajuns acum la șapte victorii la rând, performanţă unică în cariera lui Reghecampf pe prima scenă.

Laurențiu Reghecampf: „Devenim o echipă greu de bătut”

Citește și:

„Zidul” lui Reghe » Cum a ajuns CS Universitatea Craiova să fie invincibilă în Liga 1

Gigi Becali contrazice 3 foști arbitri, după FCSB - Farul: „Ei pot spune ce vor. Dar eu așa o văd”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close