FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Gigi Becali contrazice 3 foști arbitri, după FCSB - Farul: „Ei pot spune ce vor. Dar eu așa o văd”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 12:58 / Actualizat marti, 15 martie 2022 13:36

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat arbitrajul lui Lucian Rusandu din meciul cu Farul, 2-0, și este de părere că acesta a luat deciziile corecte, în ciuda a ceea ce au declarat trei foști arbitri.

Latifundiarul din Pipera consideră că la duelul dintre Robert Moldoveanu și Ștefan Târnovan arbitrul a luat decizia corectă.

Gigi Becali nu-i mărește salariul lui Tavi Popescu nici după golul cu Farul: „«Băi Mihai, spune-i să piardă și el o minge. M-am enervat!»”
FCSB - FARUL 2-0
Gigi Becali nu-i mărește salariul lui Tavi Popescu nici după golul cu Farul: „«Băi Mihai, spune-i să piardă și el o minge. M-am enervat!»”

Gigi Becali apreciază arbitrajul lui Rusandu

„Eu zic că nu e penalty. Îmi spun părerea. Nu că e echipa mea, dar mă uit și văd faza, mișcările. Văd că piciorul drept al lui Târnovanu nu-l atinge pe Moldoveanu.

Piciorul stâng este îndoit, dar doar îl atinge. Moldoveanu nu cade din cauza contactului cu Târnovanu. Și oricum mingea era ieșită din teren deja. Asta e părerea mea. Că specialiștii spun altceva e părerea lor. 

+11 FOTO

Acum, mie îmi convine animozitatea asta. Dumnezeu pune mâna când toată lumea este doar împotriva ta. Nu vreau să mai dau nume... Ce spune Gică nu comentez. Nu vorbesc de nașul meu, ci de alții. E normal ca Hagi să comenteze, e echipa lui. Părerea mea e că nu a fost penalty”, a declarat Gigi Becali la ProX 

2a primit Rusandu din partea GSP după prestația din meciul FCSB - Farul

Gigi, contrazis de 3 foști arbitri

Adrian Porumboiu, Florin Chivulete și Ion Crăciunescu au analizat prestația lui Lucian Rusandu și l-au criticat pentru cum a arbitrat, toți fiind de părere că a greșit în favoarea roș-albaștrilor.

Moldoveanu e faultat clar. E penalty cât roata carului, Portarul intră întârziat, rar se vede așa ceva. Trebuia galben și penalty. E o decizie foarte clară. Nu e vorba de o decizie la limită 
– Florin Chivulete, la GSP LIVE

Mi-e jenă să vorbesc despre un asemenea arbitru și de un asemenea arbitraj. Nu vezi nicăieri în lume așa ceva. Dintr-o jumătate de cartonaș galben, a făcut un roșu mare. Nicidecum nu se acordă un cartonaș roșu atât de mare, cel mult o jumătate de cartonaș galben.

Nu știu de unde vine acest arbitru. Despre Rusandu mi-e greu să comentez, el nu e arbitru! N-am văzut nici pe timpuri așa ceva! Nu există, n-ai cum. Cum să nu dai penalty la faza respectivă?
 – Adrian Porumboiu, la GSP LIVE

La faza în care cei de la Farul au reclamat penalty, pe bună dreptate, Rusandu nu are nicio reacție. Nu se poate la acest nivel să nu vezi. E contact clar 
– Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro

Becali, încântat după FCSB – Farul

Patronul roș-albaștrilor a lăudat evoluția jucătorilor lui Toni Petrea, fiind sigur că echipa sa nu va mai pierde până la finalul play-off-ului dacă va repeta jocul făcut cu Farul.

„Cred că CFR e campioană. Doar Dumnezeu ne poate da campionatul. Aseară nu putea să ne bată nimeni, având în vedere ce am jucat aseară. Nici Real Madrid sau Barcelona.

Am jucat din prima, am jucat rapid, am fost agresivi Acum mi-a revenit încrederea. Dacă jucăm ca aseară vom câștiga toate cele 9 partide. Inclusiv cele cu CFR Cluj. Nu putem fi învinși, nu avem cum să pierdem”, a adăugat omul de afaceri.

VIDEO Florin Chivulete, după arbitrajul haotic al lui Rusandu în FCSB - Farul: „Se poate evita acest episod”

Citește și: 

Vali Moraru, discurs dur, după FCSB - Farul: „Trăim într-o epocă fake!”

Scuza lui Florinel Coman în lupta cu CFR Cluj: „La noi e altă mentalitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  16 Martie 2022, 11:13

Este dreptul lui sa-si apere investitia si sa spuna ce vrea, dar a fost *** si cred ca arbitrul asta trebuie exclus din arbitraj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andreidim2001
andreidim2001  •  16 Martie 2022, 09:22
Postat de Nichita Gheorghe pe 15 Martie 2022, 18:33

Becali este Putin al fotbalului. Nu vede si nu recunoaste decat ce vrea el. Oare pana cand ??

Pana cand va fi ignorat de televiziuni si nu i se va mai atata atentie. Sau pana cand va intra unde ii este locul. *** la puscarie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

140306777707610
Nichita Gheorghe  •  15 Martie 2022, 18:33

Becali este Putin al fotbalului. Nu vede si nu recunoaste decat ce vrea el. Oare pana cand ??

Vezi toate comentariile (38)
Comentează