FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Vali Moraru, discurs dur, după FCSB - Farul: „Trăim într-o epocă fake!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 08:49 / Actualizat marti, 15 martie 2022 10:10

După declarațiile lui Toni Petrea de la finalul meciului FCSB – Farul 2-0, jurnalistul Vali Moraru a avut un discurs dur.

Vali Moraru a fost iritat de faptul că antrenorul roș-albaștrilor nu a oferit explicații clare privind situația lui Andrei Vlad și Claudiu Keșeru, lăsați în afara lotului după ce au fost criticați de Gigi Becali. 

Gică Popescu: „Rusandu a intrat în Cartea Recordurilor. N-am mai văzut așa ceva”
FCSB - FARUL 2-0
Gică Popescu: „Rusandu a intrat în Cartea Recordurilor. N-am mai văzut așa ceva”

Vali Moraru, discurs dur după declarațiile lui Toni Petrea

„Trăim într-o epocă fake! Antrenorii care au licență Pro vin la interviuri, dar antrenorii care antrenează nu vin. Alți antrenori au licență Pro, dar nu știu ce spună despre echipa lor, pentru că licența Pro nu-i ajută să fie în stare să ia decizii la echipă. Și tot așa, și tot așa.

E o abilitate să poți merge mai departe și să dai răspunsuri care nu zic nimic. Și gata, a trecut interviul. Ești împăcat cu propria conștiință, nu ai nicio problemă. A trecut și interviul asta, vine următorul meci, bați și acolo. Nu e nicio problemă. 

Petrea ar închide mai repede subiectul dacă ar spune «Gigi Becali a luat decizia. E patronul echipei. A decis, nu am ce să mai fac»”, a spus Vali Moraru, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”.

Petrea își merită banii. Nu e ușor. E un teatru greu de jucat. Ce să-l mai întrebi? Despre bombardarea Mariopolului? Nu prea ai ce să-l întrebi.
- Remus Răureanu, jurnalist GSP, în emisiune

Să spună: «Da, s-a luat decizia. Nu știți care e problema cu Vlad și Keșeru?». Nu ar mai fi în situația asta
- Ilie Dumitrescu

Ce a declarat Toni Petrea după FCSB- Farul

„Am văzut în prima parte că cei de la Farul au încercat să ne surprindă cu mingi în diagonală, între fundașii noștri. Dar am stat bine, am fost agresivi și am avut o atitudine mai bună. Am avut ocazii importante, iar victoria e meritată. 

Au fost momente foarte bune. Am pus presiune pe cei de la Farul, i-am împins spre poarta lor. De aceea au apărut și ocaziile. 

E normal ca Mamut să ducă doar 45 de minute. Are doar două săptămâni de antrenament, după o pauză lungă. Se vedem cum se va recupera după acest efort. A jucat și sper să ne ajute în continuare

Sunt decizii care se iau la un club în funcție de randamentul jucătorului. Vlad e pe un post foarte periculos, pentru că orice greșeală contează. Au mai fost momente când a avut evoluții nesigure și am considerat că nu trebuie să facă parte din lot. E un băiat cu un caracter puternic și va trece peste aceste momente. E cu noi tot timpul la antrenamente. 

Vom vedea ce va fi în funcție de ce se întâmplă la echipă. Nu pot spune o dată exactă la care va reveni în poartă. Așa e la fotbal. Nu poți avea tot timpul perioade bune. Am convingerea că va trece peste acest moment. E greu de spus ce va fi. Momentan nu e în lot” , a spus Toni Petrea.

VIDEO Florin Chivulete, după arbitrajul haotic al lui Rusandu în FCSB - Farul: „Se poate evita acest episod”

Citește și: 

Florinel Coman reacționează după criticile lui Becali: „Dacă dau 7 goluri acum, iar vrea 20 de milioane de euro pe mine”

Hagi îl distruge pe Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (67)
5565306986829952
Lazar Adrian  •  15 Mai 2022, 13:40

Moraru asta e jurnalist? S-a certat cu toată lumea! E un fel de floricica dansatoarea!

lupu68
lupu68  •  15 Martie 2022, 15:54
Postat de concret pe 15 Martie 2022, 13:50

Hai ca bati record dupa record in ceea ce priveste prostia. E destul de interesant sa vezi cum o nevertebrata vorbeste despre sepukku. Dar de la becalioti te astepti la orice, nesimtirea lor nu are limite. Cum spuneam, unde minte de fcsb-ist e, nimic nu e. Sunteti si veti fi o tumoare pentru fotbalul romanesc, pana veti disparea. Respect Karagandy!

Si mai concret... fii mai discret, fiindca pari ***! Sterge-ti nasul c-un servet si mai cumpara-ti un set de... seminte la cornet! Fiindca toti sudistii "stie": CSA E O STAFIE, TRANSFORMATA DIN MUMIE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  15 Martie 2022, 14:22
Postat de baddog26 pe 15 Martie 2022, 09:59

La ala din min 92 la 2-2 la Dumiter!

A, la simularea aia stangace a lui Dumiter te refereai? Voi v-ati invatat sa primiti penalty pentru tot felul de caderi teatrale. Inclusiv penalty-ul din care ati egalat a fost "tras de par"!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează