FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

O nouă competiție în România?! Oficialul LPF oferă detalii: „S-ar putea ca în curând să aveți o surpriză”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 13:24 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 13:38

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, consideră că un campionat de tineret pentru echipele din Liga 1 ar putea fi benefic pentru tinerii fotbaliști.

Oficialul Ligii a dezvăluit că a purtat mai multe discuții cu eAD, deținătorul drepturilor TV, și ar putea exista o astfel de competiție în scurt timp.

„Campionatul de tineret de pe vremuri era interesant. Nu vă ascund că am discutat de mai multe ori cu televiziunile și cu deținătorul drepturilor TV. Și-au arătat deschiderea pentru acest proiect.

După noi, dacă facem un campionat de tineret, acesta va fi un produs media și am putea să acoperim o parte din cheltuieli. S-ar putea ca în curând să aveți o surpriză în această privință.

Cred ca putem găsi un sistem care sa nu implice cheltuieli foarte mari și, în felul acesta. ai obliga cluburile să fie mai atente la copii și juniori. Ar fi mai util ca regula U21”, a spus Justin Ștefan la Pro X.

VIDEO Cum a ratat Adrian Ropotan un transfer în Bundesliga: „Nu s-a concretizat din cauza sumei cerute și a comisioanelor care trebuiau plătite”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un nou sistem competițional în Liga 1? „Să vă spun ce vor televiziunile și Gino Iorgulescu”

LPF, scrisoare către Eduard Novak după anunțul MTS! Cere fani pe stadioane în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
powerdinamo
powerdinamo  •  07 Aprilie 2021, 20:00

Deabea acum va gandisera-ti la aceasta chestiune,tarziu fratelo ,tarziu s-au a-ti aruncat-o la vrajeala sa va dati mari??trebuia de mult, mult timp facut acest campionat,ce bine functiona inainte de '89,dar de ,noi in loc sa evoluam ,am involuat cu mult elan si cu dragoste de tara,***.!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  07 Aprilie 2021, 18:55

O surprizã plãcutã ar fi introducerea Video Assistent Referee #VAR

1735457746481229
Alexandru Nica  •  07 Aprilie 2021, 17:58

Păcălicii ăștia doi din poză au figuri de faianțari. Gino și servieta “Justice” Stefan, mai conducători ai fotbalului autohton. Ăștia habar n-au despre fotbal, au dificultăți în a se încheia la sireturi, in special marele manager și expert in proiecte, “Justice” Stefan.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează