FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

LPF vrea înlăturarea lui Deaconu: "Am primit un document unde sunt meționate multe jocuri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 20:39

Președintele formației Poli Iași, Florin Prunea, a dezvăluit faptul că echipele din Liga 1 au primit un document de la Liga Profesionistă de Fotbal, prin care cluburile sunt consultate în privința demiterii lui Alexandru Deaconu.

În actul trimis de LPF se sugerează și soluția ca delegările arbitrilor din Liga 1 să fie făcute de calculator, aleatoriu.

"Spiritele s-au inflamat din cauza celor două partide. Am primit un document din partea LPF în care se spun anumite lucruri. E un document în care LPF cere demisia lui Deaconu, dacă sunt cluburile de acord în majoritate.

Acolo sunt menționate o grămadă de jocuri, printre care și jocul Iașiului cu Dinamo, pierdut 1-3 de noi și se propune ca delegările să fie făcute de un calculator, aleatoriu.

Este pentru prima dată când avem un arbitru care fluieră la un anumit nivel, cred că domnul Vassaras a făcut o treabă foarte bună. Eu cred că avem arbitri care pot conduce fără niciun fel de problemă toate partidele din Liga 1", a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Tot astăzi, Gino Iorgulescu, șeful LPF, a trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor în care critică prestația arbitrilor din Liga 1 și spune că clasamentul este influențat de arbitraj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
mickey13
mickey13  •  05 Octombrie 2016, 09:23
Postat de sprinjeanul pe 05 Octombrie 2016, 07:27

asta trebuia dat afara de cand a oprit meciul rapid steaua 1-0 ,iar sefii de atunci au dat castig de cauza fcsb-ului cu 3-0.cum frf asa-i si deaconu sau cum se spune cum ii turcu asa-i pistolul!

***-***-***... bâşti la liga V-a! La oricare din clone... Încă vă mai macină meciul ăla de tristă amintire??? ÎNCĂ! Obsedaţii dracului! Au trecut 9 ani de atunci! Mergeti mai departe! A fost un meci, care n-a influentat nimic! Ati spart capul arbitrului... ce vroiati sa faca ala? A facut pe el de frica, de aia a si fugit la cabine. Unul cu ***, trimitea jandarmii acolo sa va ciomageasca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  05 Octombrie 2016, 07:27

asta trebuia dat afara de cand a oprit meciul rapid steaua 1-0 ,iar sefii de atunci au dat castig de cauza fcsb-ului cu 3-0.cum frf asa-i si deaconu sau cum se spune cum ii turcu asa-i pistolul!

robotzel
robotzel  •  05 Octombrie 2016, 06:43
Postat de alskar pe 05 Octombrie 2016, 01:18

frf

gresit! este independenta.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează