FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 09:34 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 12:30

Vineri, de la ora 20:00, Dinamo joacă în Bănie cu FCU Craiova. Sistemul defensiv este la pământ, Homawoo este suspendat (cumul de cartonașe), iar Lucas s-ar putea despărți astăzi de ”haită”, fiind dorit în străinătate.

„Câinii” se aleg cu 65.000 de euro (clauza de reziliere), pierd enorm în centrul defensivei, în condițiile în care l-au scos de pe lista A și pe Bena!

Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”
DINAMO
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”

Pierdere uriașă pentru Dinamo în contextul a ceea ce va urma, vineri, în Bănie, etapă cu FCU Craiova, de la ora 20:00, dar și în perspectiva luptei pentru evitarea retrogradării.

UPDATE Ora 12:30 / Lucas Alves este tentat de o ofertă la arabi

Conform informațiilor GSP.ro, Lucas Alves are o ofertă ce-l tentează foarte mult, din țările arabe. Este un contract mult mai avantajos financiar pentru el. El câștigă 12.000 de euro/lună la Dinamo, dar la arabi angajamentul său ar fi de patru ori mai mare!

Brazilianul a evoluat în Arabia Saudită, la Al Tai, dar și în Emiratele Arabe Unite, la Al-Nasr. 

Dinamo se alege cu 65.000 de euro acum după plecarea lui Lucas Alves

Fundașul Lucas Alves, 31 de ani, ar urma să rezilieze astăzi cu Dinamo, întrucât are o ofertă tentantă din străinătate, pe care vrea să o acceseze. Clubul nu are cum să se opună, întrucât de la bun început cunoștea situația înțelegerii între părți.

Aceea ca stoperul sud-american să poată pleca oricând în străinătate, pentru o clauză de reziliere modică, 65.000 de euro, în pauza de iarnă, 130.000 de euro, dacă plecarea era efectuată în mercato estival 2024.

15etape a adunat Lucas Alves în Liga 1 pentru Dinamo

Lucas nu a dorit să semneze în alte condiții vara trecută, când a negociat cu ”haita”, Dinamo era disperată să aducă un fotbalist de calitate, cu experiență, așa că oficialii clubului au acceptat.

L-au eliminat pe Quentin Bena de pe lista A, acum, dacă nu găsesc alt fundaș, trebuie să semneze alt contract cu francezul!

Conducătorii grupării au fost înștiințați de planurile actuale ale lui Lucas Alves, deunăzi, iar situația s-a întors împotriva lui Dinamo. De ce? Nu neapărat că roș-albii erau disperați să continue cu brazilianul, deși preferau ca el să pună umărul pentru salvarea de la retrogradare, dar echipa rămâne descoperită. Cel puțin pentru etapa de vineri, cu juveții lui Adrian Mititelu.

După eșecul cu Rapid (1-2), Zeljko Kopic l-a pierdut pe Josue Homawoo, internaționalul togolez suspendat pentru cumul de cartonașe. Înaintea meciului cu giuleștenii, în disperare de cauză pentru a mai ”tăia” jucători străini de pe lista A ca să înregistreze noi transferuri, Dinamo a renunțat tocmai lui Quentin Bena!

19meciuri și un gol a adunat Bena în actuala stagiune. În total, a strâns 41 de meciuri, 2 goluri și 2 assist-uri pentru roș-albi

Francezul putea evolua, a și făcut-o, în centrul defensivei. Pe lângă faptul că poate juca și mijlocaș defensiv. Scos de pe lista A, Bena nu mai poate fi reintrodus decât dacă i se face un nou angajament, conform declarațiilor lui Emilian Hulubei, șeful AFAN. Un nou contract, altul decât cel vechi, înregistrat la LPF, și jucătorul să se încadreze în numărul de 13 străini din lotul de 25 pentru Ligă.

Totodată, Dinamo caută cu disperare să găsească un atacant care să accepte condițiile impuse de bucureșteni și, mai nou, sondează și pe piața apărătorilor, să vadă dacă pot găsi urgent un fundaș central de calitate. Dacă nu, conform informațiilor GSP, vor fi nevoiți să se roage de Bena să semneze un nou contract!

VIDEO Lucas Alves, despre remontada lui Dinamo în primăvara 2024: ”Presiunea este bună, e ceva pozitiv. Am vorbit cu toți jucătorii”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc în echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu România: „Vă spun care sunt diferențele”

EXCLUSIV // VIDEO Ovidiu Burcă despre faptul că n-are nicio selecție la echipa națională: „Nu poți ajunge doar în genunchi” » Meciul de titlu pe care l-ar rejuca: ”Avea Galațiul o conducere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2024, 23:04
Postat de gicab pe 31 Ianuarie 2024, 09:46

“Clubul nu are cum să se opună, întrucât de la bun început cunoștea situația înțelegerii între părți.” Care sunt acele parti?

Esti monument de "inteligenta"!

therealreddog33
therealreddog33  •  31 Ianuarie 2024, 20:05
Postat de brentford pe 31 Ianuarie 2024, 19:49

Banuiesc ca se asteptau sa inceapa demolarea si constructia noului stadion,sa vina cineva cu bani iar ei sa conduca pe banii altora. Ce fac ei la club nu se poate numi nici macar amatorism,ci lehamite. Sa ne fie dor de Vlad Iacob.

Eu nu îl mai cred pe Pinocchio Nicolescu de mult, cum nu l-am crezut nici pe Bucurică vreodată, că ar avea intenții bune. Stadionul va fi gata în cel mai bun caz prin 2030. Lasă că retrogradăm noi și o să promoveze CS Dinamo, să vezi derbiuri în Liga 2. Rău am ajuns...

therealreddog33
therealreddog33  •  31 Ianuarie 2024, 20:02
Postat de brentford pe 31 Ianuarie 2024, 19:46

Eu cred ca astea sunt sumele. Pentru ca vor sa le faca loc altora

Pe hârtie, da. Care alții, ca acum avem interdicție la transferuri. Asta doar ca să joace Ilici, care e la același nivel fotbalistic cu Roșu = Liga a II a. Zii "management" și trage apa. De unde l-or fi găsit frate pe avocățelul ăsta, nu are nici-o treabă cu fotbalul...Dar de, Lupescu nu era bun, le strica ploile!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează