FOTBAL  »  Superliga  »  UCRAINA

Lucescu îl avertizează pe Popescu: "Doar el poate periclita alegerea ta" » Cum vede lupta la titlu şi ce zice de Mutu

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 13:55

Prezent în Israel, unde Şahtior va juca într-un turneu amical la care mai participă Metalist, ŢSKA Moscova şi Zenit, Mircea Lucescu a vorbit pentru GSP.RO despre lupta pentru şefia FRF.

"Din cîte am înţeles eu nu prea sînt mulţi contracandidaţi pentru Gică Popescu, care are o carte de vizită frumoasă ca fost internaţional.

Poate doar Avram să pericliteze în vreun fel alegerea lui Gică Popescu, dar chiar şi aşa, echipa lui, cu foşti mari jucători, ar putea aduce schimbări în perspectiva fotbalului românesc", a spus Mircea Lucescu.

...despre lupta la titlu: "Sînt 3 echipe care se vor lupta. Steaua, Astra şi Petrolul. Va fi o luptă interesantă, cum nu a mai fost de mult timp".

...despre Adrian Mutu: "E greu de spus cum va evolua. E clar că e un motiv de mare orgoliu pentru el. Vrea să demonstreze că încă e un jucător bun, mai ales că Petrolul e o echipă cu suporteri minunaţi. Sigur va da totul pentru ca echipa să cucerească titlul. Dacă va arăta o formă bună, sînt convins că şi selecţionerul îl va convoca", a mai spus Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează