FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 3-1

VIDEO L-a auzit pe Ovidiu Popescu și a început să râdă: „Declar public că 99% se uită și aprind lumânări!”

Ovidiu Popescu, la zona mixtă, după FCSB - Sepsi
Ovidiu Popescu, la zona mixtă, după FCSB - Sepsi

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2023 08:33 / Actualizat marti, 09 mai 2023 10:35

Invitat la GSP Live, fostul fundaș Srdjan Luchin (37 de ani), campion în Liga 1 cu CFR Cluj și FCSB, a comentat într-o notă amuzantă declarațiile lui Ovidiu Popescu după victoria roș-albaștrilor de luni seara, 3-1 cu Sepsi OSK.

FCSB a învins-o pe Sepsi în etapa 7 a play-off-ului și a refăcut diferența de 3 puncte față de liderul Farul, un handicap pe care trebuie să-l recupereze în ultimele 3 etape astfel încât să obțină primul titlu după 8 ani.

FCSB o va înfrunta pe Farul într-un meci direct, la Ovidiu, dar victoria nu le-ar fi de ajuns roș-albaștrilor. Pentru a ridica titlul, au nevoie ca dobrogenii să calce strâmb și într-un una dintre celelalte două partide, cu CSU Craiova și CFR Cluj, ambele în deplasare.

Gigi Becali a reacționat, după ce Varga a amenințat că se retrage din fotbal: „Vă spun ceva, ca să mă laud și eu puțin”
FCSB
Gigi Becali a reacționat, după ce Varga a amenințat că se retrage din fotbal: „Vă spun ceva, ca să mă laud și eu puțin”

L-a auzit pe Ovidiu Popescu după FCSB - Sepsi și a început să râdă: „Noi eram în genunchi! E adevărul, de ce ne mințim?”

Deși FCSB nu este la mâna ei în lupta pentru titlu, Ovidiu Popescu a sugerat seara trecută că nu îl interesează meciurile pe care Farul le mai are de disputat. Srdjan Luchin, fost jucător la FCSB, campion cu clubul roș-albastru, nu l-a crezut.

„Credeți-mă, și dacă ar fi fost la mâna lor, tot se uitau la celelalte meciuri. Declar public că 99% se uită și aprind lumânări. Să fim serioși... Ăsta este adevărul, de ce ne mai mințim?

Am fost și eu în situația asta, urmăream și ne rugam în genunchi, eram mai transpirați și entuziaști decât suporterii înfocați”, a afirmat Luchin la GSP Live.

VIDEO cu declarațiile lui Ovidiu Popescu: „Să țin pumnii cuiva? Nu pot să zic eu...”

Dacă e stresant? Luăm fiecare meci în parte și vedem la final, tragem linie și vedem unde ne clasăm.

Noi trebuie să luăm meciurile noastre și vedem. Să țin pumnii cuiva? Nu pot să zic eu...

- Ovidiu Popescu, FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Coman e cu gândul doar la titlu: „Vreau să sărbătorim cu Rapid!” » Cum a răspuns când a fost întrebat: „A fost ceva la Farul - Rapid?”

Charalambous, după victoria lui FCSB cu Sepsi: „Știam că va fi greu, că vom suferi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  09 Mai 2023, 11:08

"Să țin pumnii cuiva? Nu pot să zic eu..."- Ovidiu Popescu, FCSB. Amaratul asta are nevoie de cineva din exterior sa spuna daca tine cu cineva. El n-are gandire si opinii proprii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close