FOTBAL  »  Superliga  »  DISPARIȚIE

UPDATE Fostul „UEFAntastic” din Rapid - FCSB e tot DISPĂRUT! Poliția vine OFICIAL cu lămuriri: altcineva s-a dat drept Burdujan în dialogul cu GSP

Lucian Burdujan în tricoul Rapidului. Foto: Imago +14   FOTO
Lucian Burdujan în tricoul Rapidului. Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 00:14 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 00:18

Lucian Burdujan (39 de ani), fostul atacant al Rapidului și al celor de la FCSB, a fost dat dispărut de familie, informație care apare pe site-ul oficial al Poliției Române.

Burdujan, fost jucător la Rapid în perioada 2004-2008, când a jucat în sfertul de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, e dat dispărut. El a plecat de acasă în noiembrie 2022, iar orice legătură cu el s-a pierdut în septembrie 2023.

UPDATE, ora 23:05. Lucian Burdujan încă e dispărut! Poliția vine OFICIAL cu lămuriri

IPJ Neamț a comunicat în această seară că persoana care a dialogat cu GSP s-a dat drept Lucian Burdujan: „Nu este numărul lui, este al altei persoane. Cel cu care ați vorbit dumneavoastră astăzi este cineva din Teleorman”.

GSP a încercat astăzi să ia legătura prin telefon cu Lucian Burdujan folosind un număr de pe care se dialogase și în trecut cu fostul fotbalist. Deși reporterul s-a prezentat și a oferit și câteva detalii familiare dintre el și Burdujan, pentru a fi mai clar cu cine dialoghează, persoana care a răspuns apelului s-a rezumat la a spune: „Sunt la muncă, nu am semnal”. Apoi, a închis. 

La mesajele ulterioare ale reporterului Gazetei, când i s-a trimis inclusiv poza de pe site-ul Poliției cu anunțul dispariției fotbalistului, persoana a răspuns doar la întrebarea despre partida FCSB - Rapid, de duminică: „Nu mai urmăresc meciurile Rapidului”. Apoi doar a citit întrebările fără să mai răspundă.

După răspunsul primit, reporterul GSP a transmis autorităților numărul de telefon pentru a-l putea contacta pe fostul fotbalist. IPJ Neamț a descoperit însă că altă persoană și-a asumat identitatea lui Burdujan. Persoana respectivă a revenit între timp, abia la câteva ore după scurta discuție și după ce fusese contactat și de alți jurnaliști care erau în posesia numărului de telefon după interacțiuni în trecut cu Burdujan, pentru a recunoaște că posesorul numărului nu mai este fostul fotbalist.

UPDATE, ora 18:45. IPJ Neamț: „În septembrie, Lucian Burdujan se afla în București” 

IPJ Neamț a venit cu noi detalii: „La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său BURDUJAN LUCIAN, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț. 

În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în București. 

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Dispariția este de pe 20 octombrie, dar am primit recent, acordul de mediatizare”.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu, a declarat pentru GSP.ro: „Inițial, familia, mama acestuia a anunțat că nu mai știe nimic despre fiul său din luna noiembrie 2022, așa cum apare pe site-ul Poliției Române. 

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de colegii noștri s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său și chiar s-ar fi văzut cu el în municipiul Ploiești, după care ar fi plecat spre București. 

Ghicește scorul la FCSB - Rapid și câștigă un ceas de 2000 de lei și 5 alte premii!
GAME
Ghicește scorul la FCSB - Rapid și câștigă un ceas de 2000 de lei și 5 alte premii!

Știrea inițială // Lucian Burdujan, dat dispărut pe site-ul Poliției Române

Fostul „UEFAntastic” din Rapid - FCSB e tot DISPĂRUT! Poliția vine OFICIAL cu lămuriri: altcineva s-a dat drept Burdujan în dialogul cu GSP

Locul din care poliția îl dă dispărut pe Burdujan este Piatra Neamț. „Semnalmente: Înaltime: 180 cm, Greutate: 80 kg, Corpolenta: Atletic, Culoare păr: Negru, Culoare ochi: Căprui.

Detalii: Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar in noiembrie 2022 de la locuința sa, din mun. Piatra Neamt, jud. Neamt și nu s-a mai întors pana în prezent”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Burdujan a jucat 69 de meciuri pentru Rapid și a marcat 18 goluri în tricoul giuleștenilor. Are 5 partide și pentru FCSB, în 2011. Plus 13 meciuri și pentru naționala de tineret a României.

„Sunt la muncă, nu am semnal”

Lucian Burdujan a fost contactat de GSP după anunțul Poliției Române. Persoana care a răspuns apelului s-a rezumat la a spune: „Sunt la muncă, nu am semnal”. Apoi, a închis.

Acesta a comunicat apoi prin mesaj că „nu mai urmăresc meciurile Rapidului”, când a fost întrebat despre partida FCSB - Rapid, de duminică. Apoi nu a mai răspuns întrebărilor reporterului GSP.

De ce a plecat de acasă Lucian Burdujan. Fosta soție: „Viciul lui era jocurile de noroc”   

Din informațiile GSP.ro, Lucian Burdujan a plecat de acasă și a rupt legătura cu mama lui, după ce i-a cerut acesteia niște bani, dar a fost refuzat.

Lucian Burdujan a rămas falit. Fosta soție, cu care are doi băieți, și de care a divorțat de opt ani, a povestit pentru GSP.ro: 

„Viciul lui a fost jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-am refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”. 

Costel Ilie: „Lucian Burdujan e în declin de câțiva ani”

Costel Ilie (49 de ani), fost coechiper cu Lucian Burdujan la Ceahlăul, este unul dintre puținii oameni care mai ține legătura acesta. 

„Lucian e în declin de câțiva ani. Avea probleme financiare. L-am mai ajutat. Am încercat să-l angajez șofer la o firmă de distribuție de marfă, dar a renunțat după o zi. A zis că nu-i place. Ultima oară l-am văzut acum câteva luni, era prin Piatra Neamț. 

Burdujan trebuie să înțeleagă că nu mai e fotbalistul Burdujan și trebuie să muncească la fel ca orice om normal. A avut mașini de lux, case, dar a pierdut tot.  

Mama lui l-a dat dispărut la Poliție, de teamă să nu fi pățit ceva. Tata lui a murit recent la Roma”, a precizat Costel Ilie, pentru GSP.ro.

Lucian Burdujan - imagini de arhivă cu fostul atacant de la Rapid și FCSB

Imagini de arhivă cu Lucian Burdujan / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Lucian Burdujan / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Lucian Burdujan / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Lucian Burdujan / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Lucian Burdujan / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
+10 FOTO

Citește și:

Simona Halep și-a scos la vânzare vila cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut
DECIZIE
Simona Halep și-a scos la vânzare vila cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut
Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Surpriză în Crâng: Farul a pierdut cu Gloria Buzău!
etapa #2 a grupelor
Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Surpriză în Crâng: Farul a pierdut cu Gloria Buzău!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
emil1986
emil1986  •  04 Noiembrie 2023, 08:23
Postat de Sqr.Q pe 03 Noiembrie 2023, 23:51

STEAUA e NUMAI UNA ! Cealalta sau celelalte sr numesc ALTFEL inclusiv fc fcsb SA

Steaua e numai una, așa e. E cea care a avut continuitate din 1947 până în prezent sub diferite denumiri, de la ASA București, la înființare, până la actuala Fotbal Club Steaua București.

Sqr.Q
Sqr.Q  •  03 Noiembrie 2023, 23:51
Postat de emil1986 pe 03 Noiembrie 2023, 13:39

DE unde stii??? Pe vremea aia sustineai Steaua adevarata????? :))

STEAUA e NUMAI UNA ! Cealalta sau celelalte sr numesc ALTFEL inclusiv fc fcsb SA

emil1986
emil1986  •  03 Noiembrie 2023, 13:39
Postat de steaua.libera pe 02 Noiembrie 2023, 17:47

Crescut de Ceahlăul Piatra Neamț și Hizo, Burdujan a jucat la Rapid și la fcsb. Foarte talentat, dar niciodată nu și-a fructificat talentul la maximum

DE unde stii??? Pe vremea aia sustineai Steaua adevarata????? :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează