FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Transferul lui Adi Popa l-a surprins pe un fost coleg de la FCSB: „Eu nu aș juca acolo”

Lucian Filip (30 de ani), mijlocașul celor de la Academica Clinceni, a comentat mutarea lui Adi Popa (33 de ani) la CSA Steaua.
Lucian Filip (30 de ani), mijlocașul celor de la Academica Clinceni, a comentat mutarea lui Adi Popa (33 de ani) la CSA Steaua.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 18:20 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 18:20

Lucian Filip (30 de ani), mijlocașul celor de la Academica Clinceni, a comentat mutarea lui Adi Popa (33 de ani) la CSA Steaua. 

  • FCSB - Clinceni se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+

Lucian Filip și Adi Popa au fost colegi la FCSB. Primul a preferat să continue în Liga 1, la Academica Clinceni. „Motoreta” și-a căutat echipă în străinătate, dar nu a primit o ofertă pe placul lui și semnat cu CSA Steaua, în liga secundă. 

Lucian Filip, despre transferul lui Adi Popa la CSA Steaua: „Eu nu aș juca acolo”

„M-a surprins alegerea lui, mai ales că el a jucat de două ori pentru FCSB. Prima oară am înţeles. A doua oară el chiar avea nevoie de club, mai mult decât avea clubul nevoie de el. 

Până la urmă e alegerea fiecăruia, dacă el crede că aşa e mai bine, eu nu prea am ce să comentez. Nu, eu nu aș juca acolo pentru că eu nu mă dezic de unde am jucat, unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii”, a spus Lucian Filip, într-o conferință de presă. 

Adi Popa, titular în Brașov - CSA Steaua

Adi Popa a semnat joi cu CSA Steaua, iar vineri a fost trimis din primul minut al disputei cu Brașovul, din liga secundă. 

Suporterii mă cunosc foarte bine de când eram mic, de când eram acolo cu ei sau de când jucam pentru ei pe gazon. 

Le transmit să fie alături de noi, de echipă, să ne susțină, pentru că am trăit atâtea meciuri cu ei în spate și știu cât ne pot ajuta, mai ales aici în «templu», cum spunem noi, iar noi la rândul nostru, ca echipă, îmi doresc să le ofer satisfacție și să aducem echipa acolo unde îi este locul
- Adi Popa, la semnarea contractului cu FCSB

VIDEO Lucian Filip înaintea partidei cu FCSB: „E sigur că perioada asta slabă se va încheia”

Citește și alte știri despre FCSB: 

DECEPȚIE Budescu, repetent cu Hunedoara » Doi jucători de Liga 3, peste el! Edi Iordănescu: „Am vrut să-l scot”

VIDEO Edi Iordănescu n-a trecut peste supărarea de la Hunedoara: „Greșeli de neacceptat! Eu nu lucrez cu jumătăți de măsură” + Cere ca FCSB să joace în Ghencea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
therealreddog33
therealreddog33  •  25 Septembrie 2021, 11:52

Sincer fără supărare, ăsta numai a fotbalist nu arată, are lejer 15kg peste greutatea lui optimă. Nici nu cred ca e important unde joacă, e important sa slăbească urgent, altfel se accidentează singur :))

zizu
zizu  •  25 Septembrie 2021, 04:05
Postat de planetfun pe 24 Septembrie 2021, 21:02

Si ce legatura are cu clubul. De fapt inteleg mersul, il uram pe becali, facem echipa di mergem de acolo la refugiu, sa dam cu laturi. DOAR in romania .

Adică ,stai puțin : după logica ta,ce legătură are clubul dinamo,atunci cu țepele trase de cortacero? Să meargă la cortacero să ceară banii cu care s a angajat că i plătește! Eventual la becali,că el e mână în mână cu spaniolul! Faptul că într un fel sau altul jucătorii care au trecut pe la fcsb au fost facuti să tacă și să nu mai ceară bani( vezi ceasurile cerute de neaga), nu înseamnă că .......șmechereala lui becali nu a fost! Fcsb sunt eu! Parcă așa zice,asta apropo de ce legătură are clubul!

gazistu
gazistu  •  24 Septembrie 2021, 23:00

numai cand il vad pe "Sifonul" asta, mi se face scarba... si MM so bucurat cand o plecat la Reading, in liga2 ...si o zis in vestiar ca clubul a castitat niste bani, si a scapat de un "sifon" in vestiar. ***sa se stie ca acest \popa, tot sifona la Gigi ce se vb in vestiar, pana cand MM s-a prins ca cineva duce mesaje din vestiar la urechile lui ?Gigi.Si asa loo numit sifonar, pe buna dreptate***

Vezi toate comentariile (22)
Comentează