FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Lucian Sânmărtean, încredere totală în Gigi Becali: „Ofertele pentru Man și Coman sunt reale, nea Gigi are forța asta!”

Gigi Becali speră să obțină bani mulți pe Florinel Coman și Dennis Man
Gigi Becali speră să obțină bani mulți pe Florinel Coman și Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 09:34

Lucian Sânmărtean (40 de ani), fostul jucător al celor de la FCSB, crede în ofertele pentru Dennis Man (21, extremă dreapta) și Florinel Coman (21, extremă stânga), fotbaliști pe care Gigi Becali dorește să obțină mulți bani.

„Chiar dacă e perioadă de criză, cred că Man și Coman sunt doi jucători interesanți, tineri, de certă valoare. Cu siguranță pentru amândoi ofertele sunt reale și cred că pot pleca pe banii ăștia. Chiar dacă e criză, nea Gigi cred că are și forța de a ține jucători.

Uite, în perioada de criză când toată lumea se ferește să facă investiții, să cumpere sau să vândă, jucătorii de la FCSB sunt la mare căutare", a declarat Sânmărtean pentru AntenaSport.

Florinel Coman, dorit de Orlando City și AS Roma

După oferta din partea echipei americane Orlando City, Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru ComanDe data aceasta, din Europa, de la AS Roma.

Propunerea italienilor nu l-a mulțumit însă pe Gigi Becali, care așteaptă mai mulți bani în schimbul jucătorului cu 3 selecții în echipa națională.

Dennis Man, salt în Premier League?

Pentru Dennis Man au insistat AS Roma, Zenit, Fenerbahce, FC Sevilla, Feyenoord, Atalanta. Mai nou, pe lista celor care l-ar vrea pe atacantul de 21 de ani a intrat și Sheffield United, locul 7 din Premier League. 

Patronul FCSB ține legătura pe ruta București-Dubai cu Anamaria Prodan pentru un posibil transfer al lui Dennis Man în Anglia, la Sheffield United. Echipă nou-promovată ocupă în prezent locul 7 în clasamentul Premier League și se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene.

VIDEO Cum se desfășoara antrenamentele la FCSB în plindă pandemie de coronavirus

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce au făcut Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare: „Mi-a dat mesaj și mi-a zis «Adevărat că am fost 5 ore în Rai»”

Helmut Duckadam crede că Stanciu a avut alt motiv pentru donația în sprijinul lui Dinamo: „Am o bănuială”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  20 Aprilie 2020, 13:14

Lasati osanalele doar pe Telekom fiinca ,,nea gigi'' nu are oferta nici pentru wakandez ni pentru alalaltu.Sinmartean,acest talent tirziu(remarcat la 32 de ani),vorbeste fara sa-si dea seama.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează