FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA 0-2

Lucian Sînmărtean a luat 7, dar nu a fost cel mai bun stelist de pe teren! Vezi notele din victoria cu FC Botoşani

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 11:51

Steaua a învins-o în deplasare pe FC Botoşani, scor 2-0, prin "dubla" reuşită de Andrei Prepeliţă şi după un joc de excepţie făcut de Lucian Sînmărtean.

Evoluţia roş-albaştrilor a fost apreciată de Gazeta Sporturilor, jucătorii primind note între 5 şi 8, în timp ce calificativele botoşănenilor au variat între 4 şi 7.

Cel mai bun stelist a fost autorul celor două goluri Andrei Prepeliţă, care a fost notat cu 8, urmat de Lucian Sînmărtean, cu 7. La polul opus s-au aflat Cristi Tănase, Nicolae Stanciu şi Claudiu Keşeru, care au primit nota 5. De partea cealaltă, la Botoşani cel mai în formă a fost portarul Curileac, fiind notat cu 7.

643305-clipboard01.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gesepistii
gesepistii  •  02 Decembrie 2014, 12:57

Singurul oltean adus de la defuncta U Craiova care a reusit la Steaua in ultimul deceniu. Inteligent, util, polivalent si serios. De astfel de jucatori are nevoie Steaua pe banca cand esti angrenat in mai multe competitii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează