FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 3-1

Lucian Sînmărtean a marcat un gol fabulos, dar rămîne cu picioarele pe pămînt: "Nu a fost nici o execuţie specială!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 23:35

Chiar dacă a reuşit unul din cele mai frumoase goluri ale campionatului, Lucian Sînmărtean rămîne modest şi dedică reuşita soţiei şi copilului.

"Pur şi simplu a fost un corner, nu a fost o execuţie specială. Dedic golul soţiei şi copilului meu. Colegii mei m-au felicitat, pentru că înscriu destul de rar. Ne bucurăm pentru rezultat şi pentru unitatea asta de grup.

E un moment delicat acest conflict cu suporterii. Avem nevoie de susţinerea lor, pentru că şi pentru ei jucăm. Faptul că au plecat este un motiv de îngrijorare pentru noi", a declarat Lucian Sînmărtean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
wwerko80
wwerko80  •  13 Septembrie 2014, 19:36
Postat de grid pe 13 Septembrie 2014, 00:07

Cei care iubesc cu adevărat fotbalul nu au cum să nu aprecieze un asemenea jucător. Precum pe Dobrin, Balaci, Belodedici, Hagi.

Jucatorii aia au avut performante si in europa, sa vedem cum sta treaba cu sanmartean. Sa driblezi in preliminarii niste asiatici sau bulgari(tot aia) nu e deajuns sa il compari cu hagi sau ceilalti. Sa marchezi si sa driblezi prin liga 1, un campionat de toata jena, unde aproape jumate din toate echipele sunt in insolventa, iar nu este un atuu puternic. Astept sa vad ce face prin EL, pana atunci, ramane un jucator peste media jucatorilor din Liga 1 ^^

wwerko80
wwerko80  •  13 Septembrie 2014, 19:31
Postat de 14mai1948 pe 13 Septembrie 2014, 00:06

rămîne cu picioarele pe pămînt: "Nu a fost nici o execuţie specială!" a fost pura NIMEREALA.. stie Plesca ..sutu lui ches.eru (nici NU a ridicat mainile iar la corner sa du la bara din fata se vede clar pe reluari.... vorba unuia care a scris pe sait aici.. gigi daca nu poate sa aranjeze un meci cumpara portaru si tot cistiga ' cu arbitrii nici NU mai trebuie sa amintim astia sint luati cred ca 10 ani deacum incolo dupa cum spunea jiji pirnaie " iau campionatu 10 ani deacum incolo ..2 lea luat cu arbitrii si prietenii se intrevede si un al 3-lea ..dar cred ca intra CFR tare si ei le au cu chestiile ...

Sa dus la bara din fata adica ce, era golul din corner premeditat? =)))))))))))))))))))))))))))) Si la sutul lui keseru a fost greu, mai ales pt portari. Era la o distanta relativ scurta fata de puterea sutului, daca nu esti cech nu prea ai cum sa reactionezi la asemenea suturi. Au avut noroc si putin avantaj cu golu ala din offside, in rest, nimic special. Oricum, ne-am cam invatat deja cu "greseli" dinastea. Ce sa faci, "se mai intampla" :))

wwerko80
wwerko80  •  13 Septembrie 2014, 19:28
Postat de cristid. pe 13 Septembrie 2014, 00:16

Daca nici la meciurile cu Ungaria si Finlanda nu este convocat Sanmartean, e clar cum se face selectia. Aproape exclusiv pe pile/impresari.

Atata timp cat nu semneaza cu Ioan Becali, nu o sa il bage titular, mai ales ca joaca si la steaua. Asta un caz tatarusanu 2 (si cine stie cate alte cazuri de care nu a aflat presa).

Vezi toate comentariile (19)
Comentează