FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lucian Sînmărtean le propune oficialilor stelişti un nume pentru înlocuirea sa: "Ar fi o alegere bună"

Lucian Sinmartean
Lucian Sinmartean

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 12:06

Lucian Sînmărtean, 34 de ani, a părăsit-o pe Steaua în această iarnă cu destinaţia Al Ittihad, acolo unde antrenează Victor Piţurcă. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a dezvăluit ce jucător ar fi potrivit în locul său în formaţia lui Constantin Gâlcă.

" Teixeira e unul dintre cei mai buni străini din campionatul nostru, un jucător cu reale calităţi. Nu sîntem jucători de acelaşi profil, eu sînt jucător de mijlocul terenului, de creaţie, construcţie, el e un jucător mai dinamic, mai ofensiv, mai incisiv.

Ar fi o alegere bună pentru Steaua, pentru că ar avea calitate şi acel plus de care echipa are nevoie", a declarat Lucian Sînmărtean la Dolce Sport.

1 milion de euro pe an este salariul lui Lucian Sînmărtean la Al Ittihad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
djeurofighter
djeurofighter  •  23 Ianuarie 2015, 17:33

S-a făcut liniște! :)))) Mă căuta Valahul din nou pe facebook. :)

djeurofighter
djeurofighter  •  23 Ianuarie 2015, 17:17
Postat de gesepistii pe 23 Ianuarie 2015, 17:10

Esti tare prost Maricel. In 2011 cand a fost plantat contul ala acolo, DJ nu intra aici deci nu se leaga. Dar tu moldovean cu IQ scazut iti este greu sa gandesti logic.

Bai Valah senil, eu am cont aici din august 2009, prostea!

gazistu
gazistu  •  23 Ianuarie 2015, 17:13

scump, domle scump!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează