FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucrare științifică, copy-paste sau corupție?! Ce se ascunde în spatele vizitei făcute de MM Stoica la DNA în dosarul cărților din penitenciare!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 00:00

MM Stoica a fost audiat la DNA, ca martor, în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar, procurorii dorind să afle mecanismul prin care condamnaţii pe baza lucrărilor știinţifice, autentificate de anumite cadre universitare au primit reducerea pedepselor, scrie ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi!

Gazeta Sporturilor a citit 3 dintre cele 4 cărţi ale oficialului Stelei. Excepţia e “FIFA world cup - Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii”, o carte în posesia căreia ziarul n-a reușit să intre până în acest moment.

Ce rezultă din lectura celorlalte cărţi scrise de Mihai Stoica? În primul rând, modul, stilul, ironia și chiar și emoticoanele folosite arată că îi aparţin lui MM.

Stilul său e același folosit și înainte de a intra în închisoare, el fiind o perioadă chiar editorialist la Gazeta Sporturilor. În cazul stelistului, procurorii ar putea acuza faptul că respectivele cărţi publicate nu se pot încadra în categoria lucrări știinţifice.

După aceea, ziarul de astăzi face o analiză a textelor publicate de MM Stoica, în primele două pagini, și dezvăluie care sunt acuzațiile procurorilor. Motivele pot fi citite numai în Gazeta Sporturilor, ediția print, sau pe platforma Gazeta Digitală!

Alte subiecte tari în Gazeta de astăzi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
861475543978846
Marcu Ion  •  15 Septembrie 2016, 13:09

Te rog sa scrii despre plagiatul tezei de doctorat a lui kovesi , bineinteles daca ai sange in instalatie !!!!!!Astept cu interes .

883135188391540
Popa Corneliu  •  14 Septembrie 2016, 20:02
Postat de mal. pe 14 Septembrie 2016, 11:30

Ați înțelege foarte ușor dacă ați putea face deosebirea între best seller și lucrare științifică... Nu cred că sunt lucrări științifice ajunse best seller, tocmai pentru că sunt științifice, nu sunt populare... În rest, poate aveți dreptate, dar nu are legătură cu subiectul...

stimate domn, asta trebuie sa "rezolve" procoratura din romania deosebirea dintre lucrare stiintifica si best seller" Eu vorbeam de un principiu, in alte state i se ofera posibilitatea si unui neica-nimeni, dar cu "experienta de viata", care nu are abilitatea si pregatirea de a realiza "o lucrare stiintifica/best seller", dar cu ajutorul specialistului aceea "experienta unica" nu se pierde, ci este cunoascuta de opinia publica! S-ar putea sa fie greu in Romania unde mass-media cultiva invidia, instiga la lupta intre diferite categorii sociale, dupa dictonul""dezbina si domina!" Un popor nu este omogen din punct de vedere intelectual sau al pregatirii, unii oameni din pricina unor motive obiective nu au pregatirea necesara si sunt mai usor de "aca/manipulat" de mass-media romaneasca care detine si ... "metode specifice" Daca te-ai suparat, hai sa fim nostalgici, si te invit in fata la Patria sa-ti vand un bilet la bisnita si cumparam o carte a lui Giovani Becali scrisa cu Cornel Dinu si un impresar care a murit intr-un accident ciudat in Italia. Stiu eu, poate devine un best seller, zic poate, speranta moare ultima!

mal.
mal.  •  14 Septembrie 2016, 11:30
Postat de Popa Corneliu pe 14 Septembrie 2016, 09:56

Nu pot sa inteleg un lucru, cum Dumnezeu in tarile civilizate, un om de rand, fara foarte multa educatie poate sa se prezinte cu o experienta de viata la o editura cu o "compunere insailata", pe care un redactor o ia, o citeste, vede daca exista "un filon bun", adica carne de exploatat, o ia o innobileaza, o perie, "ii da cu un pic fond de ten" si cu acordul autorului, face un contract si o lanseaza pe piata si devine un "best seller". Au de castigat atat autorul, redactorul, cat si cititorul! Sunt atat de speriati jurnalistii din mass-media de becalizarea fotbalului romanesc, ca aproape intru la banueli! Este un rau necesar becalizarea fotbalului, pentru prin asta se face o capitalizare, adica o investitie din mediu privat, spre deosebire de BANI PUBLICI, de la Bugetul Tarii, pe care ii "manevreaza" Primariile si Departamentele sau ministerele! Cine ma poate convinge pe mine ca in cadrul echipelor "patronate/sutinute financiar" de Primarii si Ministere nu sunt deturnare de fonduri? Adica, pe intelesul tuturor, daca in loc sa folosesti banii pentru sanatate, transporturi sau inzestrarea Armatei, respectivul Minister foloseste banii publici alocati in conturi distincte pentru plata jucatorilor la fotbal! O REGULA a UEFA stipuleaza ca imixtiunea Statului sau a Politicului in trebulile fotbalului sunt interzis, mergand pana acolo, incat sa excluda din toate competitiile echipele respectivei tari. rRcent s-a intamplat in

Ați înțelege foarte ușor dacă ați putea face deosebirea între best seller și lucrare științifică... Nu cred că sunt lucrări științifice ajunse best seller, tocmai pentru că sunt științifice, nu sunt populare... În rest, poate aveți dreptate, dar nu are legătură cu subiectul...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează