FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Jucătorul din Superligă pe care Rapid l-a ratat: „Gigi a dovedit iar că are fler” » Antrenorul spune unde se potrivea

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 12:10 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 14:55

Extrema braziliană Luis Phelipe (22 de ani) va deveni jucătorul celor de la FCSB, deși a fost și pe lista Rapidului.

Ca și în cazul lui Baba Alhassan, Gigi Becali a câștigat duelul cu Dan Șucu și va aduce la FCSB un jucător de care era și Rapid interesată.

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace
FCSB
Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace

Cum l-a ratat Rapid pe Luis Phelipe

Emil Dică, fost mijlocaș la Rapid, implicat acum în lumea impresariatului, a dezvăluit că formația lui Cristiano Bergodi s-a interesat de Luis Phelipe. Dar era prea târziu, pentru că jucătorul avea deja un acord cu FCSB.

„Acum două zile, cei de la Rapid s-au hotărât prea târziu în cazul lui Luis Phelipe. L-au vrut, dar semnase deja cu FCSB. De unde știu? Am anumite legături. Dacă nu eram eu să gândesc cu voce tare, când eram lângă Leo Grozavu, Luis Phelipe nu mai ajungea în vară la Poli Iași. Semna cu FC Botoșani.

Aș fi vrut să-l văd pe Luis Phelipe în tricoul Rapidului. E talentat, are potențial enorm. Nu cred că va sta mult la Steaua. Cred că i se va achita acea clauză de reziliere, dacă s-a pus, de 15 milioane de euro. Gigi a dovedit iar că e inspirat și că are fler, a spus Emil Dică în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Leo Grozavu îl vedea la Rapid

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a spus că în opinia lui, Luis Phelipe s-ar fi adaptat mai bine la Rapid.

„Luis era mai mult potrivit pentru Rapid. E brazilian, cântă, dansează, se distrează. Se potrivește pe stilul Giuleștiului”, a spus Leo Grozavu în aceeași emisiune.

VIDEO Jayson Papeau, gol de generic în Rapid - FC Voluntari

Citește și: 

Alarmant! Capitolul la care Rapid suferă cel mai mult în acest sezon: Bergodi&Co. au dezamăgit crunt!

„Vă reproșați ceva?”» Ce a răspuns Bergodi + Ce spune după ce fanii i-au cerut demisia: „Nu merit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Normal
Normal  •  11 Decembrie 2023, 13:58

S-a vazut cat fler are gigi la transferurile lui Miculescu, Ganea, Rotariu. Iar l-au tepuit aia de la Rapid cand au licitat fals pentru Alhassan !

bunicu
bunicu  •  10 Decembrie 2023, 14:46

Ce face Becali bătaie de joc pentru fotbal jucători buni de la alte echipe îi ia dea moca și le distruge cariera exemple cu zecele și nici nu vinde nimic primește numai țepe și el râde de alții .Iartă-l doamne că nu mai știe ce face.

ali.bec
ali.bec  •  10 Decembrie 2023, 14:45

“ Jucătorul din Superligă pe care l-a Rapid l-a ratat” … parcă ziceați ca nu vreți să “faultați limba română”

Vezi toate comentariile (7)
Comentează