FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Își respectă promisiunea? Fotbalistul de la FCSB era tare pe poziții în iarnă: „100% fac asta dacă luăm titlul!”

Luis Phelipe, în dreapta, a lipsit aproape tot play-off-ul din cauza accidentării / FOTO: Raed Krishan Gazeta Sporturilor +21   FOTO
Luis Phelipe, în dreapta, a lipsit aproape tot play-off-ul din cauza accidentării / FOTO: Raed Krishan Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat miercuri, 01 mai 2024 17:36 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 19:40

Luis Phelipe, brazilianul devenit campion cu FCSB chiar în anul în care s-a transferat la roș-albaștri, a pierdut ultimele șase etape din cauza unor probleme musculare care l-au scos complet din prim-plan. Atacantul de 23 de ani ar putea reintra în circuit în ultimele etape din play-off și speră că-l va convinge pe Gigi Becali să-i acorde credit și din vară.

În pauza competițională din iarnă, la puțin timp după perfectarea transferului de la Poli Iași, fotbalistul declara într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că-și va face un nou tatuaj dacă FCSB reușește să-și adjudece titlul la finalul sezonului, un obiectiv atins cu trei etape înainte de finalul play-off-ului.

FlorinelComanSB! Fără el, NU ar fi existat petrecere de titlu. Clasamentul e remarcabil
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
FlorinelComanSB! Fără el, NU ar fi existat petrecere de titlu. Clasamentul e remarcabil

Luis Phelipe promitea în iarnă: „100% îmi fac un nou tatuaj dacă FCSB ia titlul!”

Un împătimit al tatuajelor, cu peste 20 de „amprente” desenate pe corp, Phelipe le mărturisea reporterilor GSP:

„Da, am multe [tatuaje]. Am unul pe piept, cu soția mea, și unul important pe spate. Sunt trei lei, familia mea. Un leu mic e băiatul meu, iar ceilalți doi suntem eu și soția mea.

[Dacă vei câștiga titlul cu FCSB, îți vei face un tatuaj nou?] Sigur, 100% o să îmi amintesc de asta! Am douăzeci, cred. Șaptesprezece-douăzeci, undeva pe acolo. Am pe mâini, pe picioare, peste tot. O grămadă de tatuaje”, povestea brazilianul.

Își respectă promisiunea? Fotbalistul de la FCSB era tare pe poziții în iarnă: „100% fac asta dacă luăm titlul!”
Luis Phelipe iese în evidență cu tatuajele sale / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Până să se accidenteze, Luis Phelipe a fost utilizat în nouă partide de noua campioană a României, patru dintre ele din postura de titular. Sud-americanul încă n-a înscris în meciurile oficiale pentru FCSB. A contribuit decisiv la victoria cu Petrolul, 1-0, iar ultima apariție a bifat-o pe 17 martie, în prima etapă a play-off-ului, când evolua 34 de minute în victoria cu Sepsi, 2-1.

Luis Phelipe, fotbalistul nedespărțit de Biblie

În cadrul aceluiași interviu, fotbalistul născut în favelele din Santos mai dezvăluia că obișnuiește să citească din Biblie înaintea fiecărui meci:

„Îmi iau Biblia cu mine, citesc ceva, e foarte important pentru mine să fiu cu Dumnezeu tot timpul.

M-am născut creștin, mama și tata sunt creștini, la fel și frații mei. Cred că e important să am contact cu Dumnezeu pentru că știu că ne protejează pe mine și pe familia mea. Și trebuie să fiu recunoscător pentru asta. În fiecare seară, înainte de culcare, citesc din Biblie”, spunea Phelipe.

Luis Phelipe, în diverse ipostaze / Sursă foto: Instagram
Luis Phelipe, în diverse ipostaze / Sursă foto: Instagram
Luis Phelipe, în diverse ipostaze / Sursă foto: Instagram
Luis Phelipe, în diverse ipostaze / Sursă foto: Instagram
Luis Phelipe, în diverse ipostaze / Sursă foto: Instagram
+17 FOTO

Gigi Becali, în martie: „A rămas puțină răbdare cu Phelipe”

La începutul lunii martie, după ce Phelipe avusese o prestație modestă cu FC Voluntari, meci în care Gigi Becali a recunoscut că a intenționat să dicteze schimbarea brazilianului încă din minutul 25 - cerință refuzată de pe bancă - patronul de la FCSB declara că începe să-și piardă răbdarea cu vârful de 23 de ani:

A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima.

Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a afirmat Becali, imediat după victoria cu FC Voluntari, 2-1.

VIDEO Luis Phelipe nu se desparte de Biblie: „Citesc din ea în fiecare seară, înainte de culcare”

Mai multe știri despre FCSB:

VIDEO + FOTO Oaspeți-surpriză la antrenamentul campionilor de la FCSB

FOTO Mihai Stoica, reacție promptă după interviul acid cu Tudorel Stoica din GSP » Îi arată o fotografie: „Dovada că FCSB... există!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Mai 2024, 23:24

Sa-si tatueze Crezul si are locul de titular asigurat in grupele Champions.

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  01 Mai 2024, 18:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  01 Mai 2024, 18:08

„100% îmi fac un nou tatuaj dacă FCSB ia titlul” ?!? Daca voia sa joace trebuia sa spuna: „100% ma duc sa ma spovedesc daca FCSB ia titlul” :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează