LIGA 1  ·  DINAMO

Lupu nu-l iartă pe Dănciulescu și iese din nou la ATAC: „Să se întrebe de ce spune lumea că e stelist”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 13:14

Războiul dintre Ionel Dănciulescu și Dănuț Lupu e departe de a se termina. Acesta din urmă a ieșit din nou la atac și-l taxează pe Danciu pentru trecutul stelist. 

"Trece luna, îşi iau salariile şi totul e bine. Dănciulescu ar trebui să se întrebe de ce spune lumea că e stelist. Ce a făcut el pentru Dinamo dacă tot e aşa dinamovist?

Suporterii lui Dinamo tot încearcă să se facă un "new Dinamo" de şapte ani de zile. Echipa mai are puţin şi face majoratul, deja nu mai e copil... E adult.

Legat de telefon, Dănciulescu nu îmi răspundea nici când eram la Dinamo! Când îl voi vedea pe Dănciulescu că iese la televizor şi se ceartă cu domnul David, cu Rednic, că le spune că nu fac bine, atunci jos pălăria, nu mai zic nimic. Dar până atunci...

Doar că merge şi se plimbă cu maşinile şi îşi ia salariul, asta nu înseamnă că e dinamovist. Să mă scuze Ionel, dar ştii cum se spune: dacă te mănâncă, să te scarpini...", a declarat Dănuţ Lupu la ProX.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Război la vârf! Dănciulescu dă de pământ cu Lupu: „Asta știu de la Rednic despre el!” + rugăminte pentru fostul jucător al lui DinamoLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (26)
chromophobia  •  28 Ianuarie 2019, 18:19

Danciulescu e cel mai iubit "dinamovist" de catre stelisti.

martinpen  •  28 Ianuarie 2019, 18:08
Postat de andy_2008 pe 28 Ianuarie 2019, 17:49

Macar Danciu merge cu masina clubului nu cu masini FURATE ca Danut,dc te mananca te scarpini Daneeeee.

Vezi ca vorbesti din auzite... Lupu in Grecia nu a furat nimic. Prietenii lui, da. El statea cu ei in condominium... asa a intrat si el.

andy_2008  •  28 Ianuarie 2019, 17:49

Macar Danciu merge cu masina clubului nu cu masini FURATE ca Danut,dc te mananca te scarpini Daneeeee.

Vezi toate comentariile (26 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1