FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CEAHLĂUL

"Lupul singuratic" şi-a respectat promisiunea » Alături de Sportul după desfiinţarea Unirii

"Lupul singuratic" i-a încurajat pe "studenţi"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 20:01

Constantin Leonard, cunoscut drept " Lupul singuratic", a fost în ultimii ani cel mai mare susţinător al Unirii Urziceni, însoţind peste tot fosta campioană a României.

Acesta a fost extrem de dezamăgit cînd a aflat că Dumitru Bucşaru a desfiinţat echipa, a vîndut nocturna celor de la Chiajna şi a dat stadionul unei echipe dintr-o comună vecină. S-a orientat tot spre o echipă mică: "Voi merge peste tot cu Sportul. Aş fi mers şi la Rapid, dar în deplasări m-ar băga jandarmii în ţarc şi nu-mi place".

Acesta s-a ţinut de promisiune, iar la primul meci de pe teren propriu a fost prezent în tribună pentru a-i încuraja pe "studenţi" în faţa Ceahlăului.

Ignore pentru Ziua Națională a României » Care e singurul club din Liga 1 care n-a transmis niciun mesaj

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”


Comentarii (4)
sepy31
sepy31  •  28 Iulie 2011, 23:39

respect merita mai mult din partea oricarui echipe suporterul nr1 in tot ce tine de el mai ales ca,face eforturi financiare sa vina la meciuri adevarat suporter RESPECT

amicu
amicu  •  28 Iulie 2011, 23:45

pai ar trebui sa se dea un premiu..cum se dau la final de sezon la toate ziarele..pe langa fotbalistul anului,...sectiunea suporterul anului

costy81gl
costy81gl  •  28 Iulie 2011, 21:19

Bravo lui. Chiar daca n-a facut mare spectacol cred ca merita titlul de suporterul anului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează